Cyprus Handball Federation (Τα τελευταία νέα)



Κατηγορία Α1 Γυναικών - Με τον αέρα της ... σούπερ πρωταθλήτριας!
30/10/2011

Κεντρική Ασφαλ. Λατσιά – ΣΠΕ Στροβόλου 37-34
Τελικά, η νίκη των Λατσιών σε βάρος της ΣΠΕ στον αγώνα για το σούπερ καπ δεν ήταν «τυχαία» αφού, όπως συνηθίζουμε να λέμε, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Έχοντας τον αέρα της έδρας, με όπλο τη δύναμη και το πάθος, οι παίκτριες των Λατσιών έδειξαν στο ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής ότι ήταν το ... αφεντικό του αγώνα, είχαν τον έλεγχο από την αρχή (ημίχρονο 19-13) και απέναντι σε μια ΣΠΕ που δεν μπόρεσε να βγάλει τις άμυνες της όπως θα ήθελε, η Κεντρική Ασφαλιστική Λατσιά κατάφερε να μείνει σε θέση οδηγού μέχρι τη λήξη του αγώνα που την βρήκε να πανηγυρίζει μια πολύ μεγάλη νίκη με τελικό σκορ 37-34.
Σταρ του αγώνα η Λεπελιονίτε με 14 γκολ, ενώ για τη νικήτρια σκόραραν επίσης οι Λάιμα 9,Σίσκοβα 4, Λ. Έλληνα 2, Μ. Χαραλάμπους 5, αλλά και η Βάσω Ιωάννου (1) που έκανε ντεμπούτο με τη νέα της ομάδα. Τα τέρματα της ΣΠΕ πέτυχαν οι Μ. Παπά 9, Ντιμιτρίσεβιτς 7, Αικατερινέσκου 7, Λ. Έλληνα 5, Α. Μπότορ 2. Λόσεβα 2, Σύζινου 1 και Γ. Σούσου 1.
Αραδίππου – Πανελλήνιος 24-21
Με πολλές νεαρές κύπριες στο δυναμικό τους οι δύο ομάδες, έδωσαν μάχη μέχρι ... εσχάτων για τη νίκη. Η διακύμανση του σκορ ήταν εκπληκτική (ημίχρονο 12-12) αφού το σκορ κύλησε τέρμα με τέρμα και μέχρι και 2΄πριν τη λήξη ο αγώνας ήταν ισόπαλος! Όμως, ένα ξέσπασμα των γηπεδούχων ήταν αρκετό να κάνει τη διαφορά και να χαρίσει στην ομάδα της Αραδίππου το πρώτο φετινό της δίποντο.
Καλύτερες από τη νικήτρια οι Α. Μιχαήλ 9, Χ. Παπαγρηγορίου 5, Α. Δημητρίου 4 και Θ. Σουτζή 4, ενώ από τον Πανελλήνιο καλύτερες οι Ντ. Σιοποτάρου 8, Ρ. Αντωνίου 5 και Α. Ευτυχίου 4.
Ε.Ν Αθηένου – Α.Σ Σταυρόπετρα 33-15
Την πιο εύκολη αποστολή στην πρεμιέρα είχε τελικά η ομάδα της Αθηένου που στην έδρα της, χωρίς πίεση, επιβλήθηκε εύκολα της Σταυρόπετρας με 33-15 (ημίχρονο 17-7) κι έκανε ποδαρικό με δίποντο. Η Αθηένου ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς και όπως φαίνεται και από το τελικό σκορ, το παιγνίδι δεν αντέχει σε αυστηρή κριτική.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"