Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 26, 2013

Σαν σήμερα. . .26 Ιουνίου

Εικόνα
Γεγονότα 1409:  Ο κρητικός ιερωμένος Πέτρος Φιλάργης ανακηρύσσεται Πάπας με το όνομα Αλέξανδρος Ε', κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Σχίσματος της Καθολικής Εκκλησίας. Σήμερα θεωρείται Αντιπάπας.

*Ζώδια 26/6

ΚΡΙΟΣ Είστε πιο ελεύθεροι να κάνετε τα δικά σας και μέσα από αυτά να εκφραστείτε πιο δυναμικά. Για αυτό θα πείτε πράγματα έξω από τα δόντια όχι αναγκαία αρνητικά αλλά θα πείτε αλήθειες που έχετε ανάγκη να εκφράσετε. Η πιθανή αλλαγή σε ένα σενάριο επαγγελματικό μπορεί να σας αλλάξει τελείως τη διαδρομή αλλά μάλλον δείχνει ότι θα γίνει για καλό σας. Φίλοι και ομάδες θα είναι πολύ επιβοηθητικοί για σας. Ο Υδροχόος παρέχει σημαντική βοήθεια προς το πρόσωπο σας..

Κλάπηκαν φωτοβολταϊκά αξίας 6.000 ευρώ

Εικόνα
Φωτοβολταϊκά αξίας 6.000 ευρώ κλάπηκαν από υπό ανέγερση φωτοβολταϊκό πάρκο στη Χούλου.

Απορεί ο Κληρίδης για τις ενέργειες της Ερευνητικής

Εικόνα
Παράξενο θεωρεί ο Γενικός Εισαγγελέας, Πέτρος Κληρίδης, το γεγονός ότι η Ερευνητική Επιτροπή εξέδωσε ενδιάμεση απόφαση ως να είναι δικαστήριο εκφεύγοντας από τους όρους εντολής της.

Στις Βρυξέλλες για το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο

Εικόνα
Αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για τις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος της δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, προκειμένου να λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και την Παρασκευή, με αντικείμενο την οικονομική πολιτική της ΕΕ.

Κοντά σε συμφωνία για Κοινή Αγροτική Πολιτική

Εικόνα
Σημαντική πρόοδος έχει σημειώθηκε στην μεταρρύθμιση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ), στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας της ΕΕ, στο Λουξεμβούργο, που ξεκίνησε από τη Δευτέρα (24 Ιουνίου) και συνεχίζεται και σήμερα και στο οποίο συμμετέχει ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης.

Νέα προσπάθεια για εξεύρεση λύσης

Εικόνα
Οι υπουργοί οικονομικών της ΕΕ συνέρχονται σήμερα σε μια νέα προσπάθεια να συμφωνήσουν στους κανόνες που θα διέπουν την εκκαθάριση των τραπεζών.