Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 2, 2012

H PHC 1η στην Ευρώπη

Εικόνα
Ακόμα μια διεθνής αναγνώριση για την PHC Franchised Restaurants Limited και κυρίως για τις εκατοντάδες των εργαζομένων στα εστιατόρια της.

Mουσείο για την Apple στη Μόσχα

Εικόνα
Ένα μουσείο των υπολογιστών της Apple άνοιξε στη Μόσχα, το οποίο διαθέτει σπάνια μοντέλα της εταιρίας, όπως τον μονόχρωμο Apple II του 1978, ο οποίος εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά. Πρόκειται για ιδέα του Αντρέι Αντόνοφ, ενός Ρώσου συλλέκτη των υπολογιστών της Apple, ο οποίος συγκεντρώνει Mac για περισσότερο από τρεις δεκαετίες.

Στη μέγγενη της απεργίας 20 πτήσεις

Εικόνα
Είκοσι (20) συνολικά πτήσεις, δέκα αναχωρήσεις και δέκα αφίξεις από και προς τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου από και προς τα αεροδρόμια άλλων χωρών, επηρεάζονται από την τετράωρη στάση εργασίας στην οποία θα κατέλθουν από τις 12 το μεσημέρι μέχρι και τις 4 το απόγευμα, οι Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας στα δύο αεροδρόμια της Κύπρου.

Χαμόγελα στην κυβέρνηση για το έλλειμμα

Εικόνα
Οι εκτιμήσεις της κυβέρνησης για το δημοσιονομική έλλειμμα του 2011 έκαναν λόγο για ποσοστό της τάξης του 6,5% ωστόσο το τελικό ποσοστό ανήλθε στο 6,01%. Το εν λόγω ποσοστό αντιστοιχεί σε ποσό της τάξης του 1,1 δισ. ευρώ και για να επιτευχθεί οπ στόχος που έχει θέσει το κράτος για έλλειμμα χαμηλότερο του 3% θα πρέπει να εξοικονομηθούν πέραν των 600 εκ. ευρώ. Τα στοιχεία δημοσιεύονται από το Υπουργείο Οικονομικών και αφορούν το σύνολο των δημοσιονομικων του περασμένου έτους.

Το πιο πρωτοποριακό έργο στη Λευκωσία

Εικόνα
Σύνθετο έργο πολλαπλών χρήσεων ετοιμάζεται να ξεκινήσει να κατασκευάζει το ερχόμενο καλοκαίρι η εταιρεία Rotos Developers. Συγκεκριμένα, σε 10 σκάλες γης κοντά στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (Intercollege) στη Μακεδονίτισσα θα υλοποιηθεί το μεγάλο project της Rotos, το οποίο θα προσφέρει σειρά υπηρεσιών τόσο εμπορικής φύσης όσο και αναβάθμισης του βιωτικού επιπέδου των κατοίκων της περιοχής. Τα έργα υλοποίησης του project αρχίζουν τον ερχόμενο Ιούνιο και το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσής του έχει τεθεί στους 18 μήνες.