H PHC 1η στην Ευρώπη


Ακόμα μια διεθνής αναγνώριση για την PHC Franchised Restaurants Limited και κυρίως για τις εκατοντάδες των εργαζομένων στα εστιατόρια της.

O όμιλος PHC δικαίως θεωρείται ως ο μεγαλύτερος όμιλος εστίασης στην Κύπρο, όπου στεγάζονται γνωστές αλυσίδες εστιατορίων και καφεστιατορίων όπως Pizza Hut, KFC, Taco Bell, Wagamama, Derlicious, Sitio café, Hobo café, Catercom Catering κ.α.
Με περισσότερες από 60 μονάδες εστίασης σε όλη τη Κύπρο και με μια ομάδα δοκιμασμένων επαγγελματιών, η PHC πέτυχε ακόμα μια σημαντική αναγνώριση διεθνούς βεληνεκούς.
Η YUM Restaurants International (η μητρική εταιρεία της Pizza Hut, KFC, Taco Bell και WingStreet) βράβευσε στην ετήσια διεθνή διάσκεψη της, στο Βανκούβερ του Καναδά, τη PHC με το βραβείο “Chairman’s Circle Award for Outstanding Achievement in Europe” αναδεικνύοντας την ως την καλύτερη εταιρεία “franchisee” στην Ευρώπη για το σύνολο του έργου της αλλά και για την καλύτερη επίδοση των Pizza Hut, KFC, Taco Bell και WingStreet brands όσον αφορά την ποιότητα προϊόντων, εξυπηρέτηση πελατών και ανάπτυξη δικτύου εστιατορίων.
Στα 20 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην αγορά, ο όμιλος PHC κατάφερε αξιοσημείωτες πανευρωπαϊκές πρωτιές και επιτυχίες, όπως τη δημιουργία του μεγαλύτερου δικτύου Pizza Hut (με 32 εστιατόρια), τη δημιουργία υπηρεσίας παγκύπριου τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης αλλά και τηv εγκαινίαση της λειτουργίας εποχιακών εστιατορίων. Μεταξύ πολλών άλλων, ο όμιλος PHC, πρώτος στην Ευρώπη, εισήγαγε και καθιέρωσε το WingStreet, το extra large μέγεθος στις πίτσες και τη ζύμη Stuffed Crust.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"