Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 24, 2014

Το τελευταίο αντίο στον Τάσο Μητσόπουλο

Εικόνα
Το τελευταίο αντίο είπε η πολιτεία στον υπουργό Άμυνας Τάσο Μητσόπουλο ο οποίος έφυγε πρόωρα από την ζωή σε ηλικία 48 ετών το μεσημέρι του Σαββάτου.

Καθολική η αναγνώριση πατριωτισμού και ήθους

Εικόνα
Στις 12 το μεσημέρι η Κύπρος θα απευθύνει το ύστατο χαίρε στον υπουργό Άμυνας Τάσο Μητσόπουλο, ο οποίος άφησε εντελώς απρόσμενα την τελευταία του πνοή το μεσημέρι του Σαββάτου.

Επιχείρηση πάταξης του ηλεκτρονικού τζόγου

Εικόνα
Συντονισμένη επιχείρηση διενήργησε χθες η Αστυνομία Πάφου, μεταξύ των ωρών 17:00 με 18:30, με στόχο την εφαρμογή του περί στοιχημάτων νόμου και πάταξη της κυβείας.

Κλοπή χρηματοδέκτη από πρατήριο βενζίνης

Εικόνα
Νέο κρούσμα κλοπής χρηματοδέκτη με εκσκαφέα από πρατήριο βενζίνης στη Λάρνακα σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα, στη Λεωφόρο Αρτέμιδος. Ο άγνωστος κατάφερε να πάρει από το χρηματοδέκτη το ποσό των 330 ευρώ ενώ οι ζημιές ανέρχονται στις 15 χιλιάδες ευρώ.

Κάνναβη για να φουμάρει όλη η πόλη

Εικόνα
Σχεδόν 50 κιλά κάνναβη και δύο κιλά κοκαΐνη εντόπισε η ΥΚΑΝ Λεμεσού, μέλη της οποίας συνέλαβαν 39χρονο την ώρα που μετέφερε μέρος των ναρκωτικών. Προηγήθηκε αξιολόγηση πληροφοριών και αντικατάσταση του μεγαλύτερου μέρους των παράνομων ουσιών με ομοιώματα ναρκωτικών. Η αστυνομία εκτιμά ότι ο ύποπτος είναι μέρος κυκλώματος που εισάγει ναρκωτικά στην Κύπρο.

Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι ελληνοαμερικάνοι

Εικόνα
Περιουσία αξίας 36 δισεκατομμυρίων δολαρίων έχουν οι πενήντα πλουσιότεροι Ελληνοαμερικανοί, σύμφωνα με την ετήσια έρευνα του αγγλόφωνου Εθνικού Κήρυκα της Νέας Υόρκης, The National Herald. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η έρευνα δείχνει ότι πρόκειται για επιχειρηματίες, επιστήμονες και επενδυτές από κάθε κλάδο και τομέα.

Σε νέα εποχή εισέρχεται ο Συνεργατισμός

Εικόνα
Σε νέα εποχή εισέρχεται ο Συνεργατισμός μετά την ολοκλήρωση των συγχωνεύσεων που έχουν οδηγήσει σε 18 νέες χρηματοπιστωτικές οντότητες συν την Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα όπως προβλέπεται από το κυπριακό μνημόνιο.

Κινεζικό αεροσκάφος εντόπισε ύποπτα αντικείμενα

Εικόνα
Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσονται οι έρευνες για το χαμένο Boeing 777 της Malaysia Airlines, η τύχη του οποίου αγνοείται από τις 8 Μαρτίου, όταν και απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ, με προορισμό το Πεκίνο.

Όλο και περισσότεροι θέλουν ανεξαρτησία από τη Μ. Βρετανία

Εικόνα
Ο αριθμός των πολιτών που σκοπεύουν να ψηφίσουν υπέρ της ανεξαρτησίας της Σκωτίας από τη Μεγάλη Βρετανία έχει αυξηθεί, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε χτες.