Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 17, 2012

Τα ζώδια στις 17/9

Εικόνα

Σκάνδαλο εξωσωματικής γονιμοποίησης στα κατεχόμενα

Εικόνα
Με 64χρονη γυναίκα  από την Τουρκία .- Μητέρα και στα 64 σου χρόνια, γράφει η τ/κ εφημερίδα «Γενί Ντουζέν», η οποία αναφέρει ότι η Τουρκία συζητά με το ψευδοκράτος το σκάνδαλο για την απόκτηση παιδιών με την μέθοδο του σωλήνα.

Η κυβέρνηση δεν θα λάβει ισοπεδωτικά μέτρα»

Εικόνα
Διαβεβαιώσεις της Σωτηρούλας Χαραλάμπους.-  Το Υπουργείο Εργασίας επεξεργάζεται συγκεκριμένα μέτρα, τα οποία η κυπριακή κοινωνία μπορεί να αντέξει, δήλωσε η αρμόδια Υπουργός Σωτηρούλα Χαραλάμπους, διαβεβαιώνοντας ότι η κυβέρνηση δεν προτίθεται να λάβει ισοπεδωτικά μέτρα.

Sunday Times: Τρύπα 20 δις στο τραπεζικό σύστημα Κύπρου

Εικόνα
ΛΟΝΔΙΝΟ: Μαύρη τρύπα ύψους 20 δις ευρώ στο τραπεζικό της σύστημα έχει η Κυπριακή Δημοκρατία ενώ ετοιμάζεται να ολοκληρώσει συμφωνία για πακέτο διάσωσης, γράφει η εφημερίδα «Sunday Times», η οποία αναφέρει, επίσης, ότι το έλλειμμα είναι κάτι παραπάνω από το διπλάσιο της αρχικής εκτίμησης.

Νέος φόρος ακίνητης ιδιοκτησίας στραγγαλίζει τους πολίτες

Εικόνα
Ανάμεσα στους δυσβάστακτους φόρους που θα επωμιστούν οι πολίτες οσονούπω θα είναι και η αύξηση του συγκεκριμένου που καταβάλουν οι πολίτες περί ακίνητης ιδιοκτησίας. Οι αυξήσεις θα φθάσουν μέχρι και 60-70% και τα νοικοκυριά θα κληθούν να πληρώσουν χαράτσι , σε μια περίοδο που αναμένεται και η επιβολή και άλλων φόρων που θα καταστήσουν τη ζωή των Κυπρίων ιδιαίτερα δύσκολη.

Αισιόδοξος ο Αρχιεπίσκοπος για την οικονομική κρίση

Εικόνα
«Χρειάζεται καθαρό μυαλό, οργάνωση και προγραμματισμός».- Αισιόδοξα μηνύματα για την οικονομία έστειλε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος. Μίλησε για καλούς οιωνούς και για μικρή οικονομία, η οποία όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «όπως εύκολα πάει κάτω, εύκολα πάει και πάνω». Ο Μακαριότατος τόνισε ότι αυτό που χρειάζεται είναι καθαρό μυαλό, οργάνωση και προγραμματισμός, ώστε η Κύπρος να εξέλθει πολύ σύντομα από την οικονομική κρίση, η οποία όπως ανέφερε είναι εισαγόμενη.

Ο πρίγκιπας Χάρι στη βάση Ακρωτηρίου για τα γενέθλια του

Εικόνα
Το Σάββατο έγινε στόχος των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν.- Ο πρίγκιπας Χάρι ο οποίος έκλεισε χθες τα 28 του, θα γιορτάσει τα γενέθλια του στη βάση Ακρωτηρίου μετά τη συμπλήρωση της τετράμηνης υπηρεσίας του ως πιλότος ελικοπτέρου στο Αφγανιστάν, όπως γράφουν  οι βρετανικές εφημερίδες.

Σίγουρος ένοικος του Προεδρικού το Φεβράρη ο Αναστασιάδης

Εικόνα
Νέα δημοσκόπηση τον παρουσιάζει νικητή με όλα τα σενάρια.- Εκλογές δύο γύρων φαίνεται ότι θα είναι οι προεδρικές του 2013, με θριαμβευτή το Νίκο Αναστασιάδη, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσίευσε χθες ο «Φιλελεύθερος». Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, την οποία διενήργησε η εταιρεία "Ράι Κονσάλταντς", οι προεδρικές εκλογές του Φεβρουαρίου θα είναι δύο γύρων.

Μέσα Δεκεμβρίου προβλέπονται τα πρώτα χρήματα από την Τρόικα

Εικόνα
Το ΔΝΤ υποστηρίζει διαχωρισμό της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών από το δημοσιονομική πρόβλημα  του κράτους.   ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Οι οικονομικοί αναλυτές στην Ουάσιγκτον επισημαίνουν τη διαφορά απόψεων μεταξύ του ταμείου και τη ΕΕ, καθώς ο διεθνής οργανισμός, υποστηρίζει ότι για να εξυπηρετηθεί το δάνειο που θα λάβει η Κύπρος, δεν θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται σε αυτό το ποσό που χρειάζεται για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. 

Ο Σταύρος Μαλάς αισιοδοξεί ότι θα είναι στο δεύτερο γύρο

Εικόνα
Σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση του "Φιλελευθέρου" ο υποψήφιος του ΑΚΕΛ για την προεδρία της Δημοκρατίας, Σταύρος Μαλάς είπε πως φαίνεται ότι θα είναι στο β' γύρο των εκλογών.

Στο εδώλιο οι τραπεζίτες ζητά ο Σταύρος Μαλάς

Εικόνα
Πρώτη προεκλογική συγκέντρωση στη Λάρνακα..- Μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στη Λάρνακα ο υποψήφιος του ΑΚΕΛ για την προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς τόνισε ότι σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να γίνουν αποδεκτές οι περικοπές που θέλει να επιβάλει η τρόικα γιατί θα οδηγήσουν τη χώρα σε περαιτέρω ύφεση.

Πιο κοντά στο ΔΗΚΟ ο Λιλλήκας, εκτιμά ο Ν.Παπαδόπουλος

Εικόνα
Συνειδητή πολιτική πράξη η απουσία του από τον διάλογο με τον ΔΗΣΥ.- Ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε ότι η απουσία του από το διάλογο του κόμματός του με τον ΔΗΣΥ ήταν συνειδητή πολιτική πράξη, την οποία, όπως ανέφερε, πρώτα θα εξηγήσει ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής και μετά δημοσίως.

Μηνύματα Χριστόφια για το ρόλο της Εκκλησίας

Εικόνα
Μίλησε για «διχαστικές τοποθετήσεις και σκανδαλισμούς».- Μηνύματα προς πολλαπλές κατευθύνσεις έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας στην εκδήλωση προς τιμήν του Οικονόμου Πατέρα Αιμιλιανού Δημοσθένους στον περίβολο της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου, στο Κελλάκι.

Κυρίαρχη Βάση και στη Σκωτία σχεδιάζει το Λονδίνο

Εικόνα
Στο πρότυπο των Βρετανικών Βάσεων στην Κύπρο.- ΛΟΝΔΙΝΟ: Πιθανότητα, αποτελεί σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «Sunday Times», το ενδεχόμενο δημιουργίας κυρίαρχης βρετανικής βάσης στη Σκωτία στην περίπτωση ανεξαρτητοποίησης της χώρας στο πρότυπο των βρετανικών βάσεων στην Κύπρο.

Καθεστώς πολέμου στη νοτιοανατολική Τουρκία

Εικόνα
Σε καθεστώς πολέμου βρίσκεται πλέον η Τουρκία στις νοτιοανατολικές επαρχίες της μετά και το θάνατο οκτώ αστυνομικών και τον τραυματισμό άλλων εννέα, από την έκρηξη νάρκης που είχε τοποθετηθεί στη συνοικία Καρλιόβα της επαρχίας Μπινγκόλ στη Νότια Τουρκία.

Ξαπλώθηκαν στην Ευρώπη οι ισλαμιστικές αντιδράσεις

Εικόνα
Κύμα αντιδράσεων έχει προκαλέσει και στην Ευρώπη η αντιισλαμική ταινία που προσβάλλει τον Μωάμεθ. Στη Γαλλία, εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κονκόρντ της Γαλλίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την δημιουργία της ταινίας «Η αθωότητα των Μουσουλμάνων».

Ποδόσφαιρο: Απόλυτο για ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ, ΑΕΛ

Εικόνα
Με τις τρεις ομάδες ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ και ΑΕΚ να έχουν το απόλυτο σε δυο παιχνίδια ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική του παγκυπρίου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Α κατηγορίας. Η ΑΕΛ κέρδισε με 3-1 την Αλκή, η ΑΕΚ με 2-0 τον Απόλλωνα και το ΑΠΟΕΛ 3-1 την Δόξα. 

ΤΖΟΚΕΡ και ΠΡΟΤΟ, Τζάκποτ

Εικόνα
Στο Τζόκερ κληρώθηκαν οι αριθμοί 5,9,32,43 και 45. Τζόκερ ο αριθμός 14. Σημειώθηκε τζάκποτ και τρία εκατομμύρια μεταφέρονται στην κλήρωση της Πέμπτης. Στο ΠΡΟΤΟ επίσης σημειώθηκε τζάκποτ  και 500 χιλιάδες μεταφέρονται στην κλήρωση της Πέμπτης. Κληρώθηκε ο αριθμός 0256647.