Στο εδώλιο οι τραπεζίτες ζητά ο Σταύρος Μαλάς

Πρώτη προεκλογική συγκέντρωση στη Λάρνακα..-

Μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στη Λάρνακα ο υποψήφιος του ΑΚΕΛ για την προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς τόνισε ότι σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να γίνουν αποδεκτές οι περικοπές που θέλει να επιβάλει η τρόικα γιατί θα οδηγήσουν τη χώρα σε περαιτέρω ύφεση.

Θα πρέπει, είπε, να εξυγιανθεί ο τραπεζικός τομέας, καθότι οι μεγάλες τράπεζες είναι δέκα φορές μεγαλύτερες από το κράτος και κάποιοι πρέπει να οδηγηθούν στο εδώλιο.

Ο κ. Μαλάς επεσήμανε την ανάγκη να υπάρξει ανάπτυξη και είπε ότι η εκτελεστική εξουσία πρέπει να κάνει επιθετικά ανοίγματα για να έλθει χρήμα στη χώρα.

Αναφερόμενος στο κυπριακό, είπε ότι οι μεταλλάξεις είναι ο χειρότερος εχθρός της Κύπρου, γιατί, εξήγησε, αν δεν ξέρουμε τι ζητάμε, δεν θα πολιτευθούμε στη βάση αρχών, χωρίς παλινδρομήσεις.

Ο κ. Μαλάς κάλεσε όλους σε ενότητα και συλλογικότητα, επισημαίνοντας ότι το κυπριακό είναι κοινωνικό και οικονομικό πρόβλημα.
Η οικονομική ανάκαμψη, τόνισε, περνά μέσα από την επίλυση του κυπριακού.

Μιλώντας στην ίδια συγκέντρωση ο κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Ακέλ Νίκος Κατσουρίδης είπε ότι ο Δημοκρατικός Συναγερμός ήθελε να επιβάλει τα μέτρα που απαιτεί τώρα η τρόικα, πριν από δύο χρόνια, και σε αυτά, πρόσθεσε, αναφέρθηκε από ραδιοφώνου ο βουλευτής του Δησύ Μάριος Μαυρίδης.

 Ο κ. Κατσουρίδης κατηγόρησε επίσης τον Νίκο Αναστασιάδη για μεταλλάξεις.
Στο πρόγραμμά του, είπε, χωρούν οι θέσεις όλων των κομμάτων και θα χωρούσαν και του Ακέλ, αν τον ψήφιζε στις εκλογές.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"