Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 25, 2013

*Ζώδια 25/4

ΚΡΙΟΣ Είστε κάπως ανήσυχοι και ενοχλημένοι γιατί θα πρέπει να διεκδικήσετε πιο έντονα αυτά που θέλετε να γίνουν και με αυτόν τον τρόπο ίσως να εμπλακείτε σε πολλές συζητήσεις και εντάσεις ή καθυστερήσεις. Σίγουρα τα οικονομικά σας και γενικά οι ανάγκες σας είναι στο στόχαστρο, αφού επιδιώκετε με μανία σχεδόν να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο. Όμως διατηρείτε μια σπίθα παρόρμησης και διάθεσης ανατροπών και αυτό κρατάει την δύναμη μέσα σας γιατί ως Κριός έχετε ανάγκη να αντλείτε από κάπου δύναμη και να κάνετε κινήσεις δράσης και αποδέσμευσης.

Σαν σήμερα. . . 25 Απριλίου

Εικόνα
Γεγονότα 1719:  Ο Ροβινσώνας Κρούσος παίρνει «σάρκα και οστά» μέσα από την πένα του Ντάνιελ Ντεφό. 1850:  Ο  Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ , ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου.

Η CYTA μοιράζει €41.3 εκατ. στην μπάλα

Εικόνα
Λευκωσία:  Τουλάχιστον εξωφρενικά είναι τα ποσά που προβλέπονται σε συμβατικές υποχρεώσεις της ΑΤΗΚ, για τα οποία υπάρχουν συμβόλαια προς όφελος της Cytavision για διαφήμιση, δικαιώματα και χορηγίες προβολής, με ποδοσφαιρικές κυρίως ομάδες. Για τηλεοπτικά δικαιώματα και διαφήμιση σε φανέλες και παντελονάκια περίπου 10 ομάδων της Α Κατηγορίας και άλλων 35 μικρότερων κατηγοριών και ομάδων καλαθόσφαιρας, η ΑΤΗΚ είναι δεσμευμένη για δαπάνη €41.377.530 για την περίοδο 2010 – 2016. Για την περίοδο 2010-2013 οι δαπάνες αυτές ήταν  €17.368.500, ενώ για την τριετία 2013-2016 αυξήθηκαν κατά 38,2%, φτάνοντας  τα €24.009.030.

Θετικές οι πρώτες ενδείξεις για την οικονομία και την ανεργία, λέει ο Σαμαράς

Εικόνα
Αθήνα:  Με τους υπουργούς Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, Εργασίας Γιάννη Βρούτση και Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

2 δις η πρώτη δόση του δανείου προς την Κύπρο

Εικόνα
Εγκρίθηκε   επί της αρχής, από το διοικητικό συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕΜΣ), η οικονομική βοήθεια προς την Κύπρο.

Ξανά στο προσκήνιο Κέντρο διαμαντιών

Εικόνα
Νέες προσπάθειες για δημιουργία Κέντρο Διαμαντιών στην Κύπρο είναι έτοιμος να καταβάλει ο Ρωσοεβραίος δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Lev Leviev, μετά την αποτυχημένη προσπάθεια που είχε γίνει το 2011 επί διακυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια.

"Τελικός κριτής θα είναι η ΕΕΔ"

Εικόνα
Aναφορικά με την υπόθεση Οκκά η Ομόνοια επιθυμεί να ενημερώσει για τα ακόλουθα: