Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 5, 2013

Δύο συλλήψεις για κατοχή και χρήση ναρκωτικών

Εικόνα
Yπόθεση κατοχής και χρήσης ναρκωτικών εξετάζει η ΥΚΑΝ Πάφου. Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας χθες νωρίς το απόγευμα, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν για έλεγχο παρά τον κυκλικό κόμβο των Κονιών στην Πάφο, ένα όχημα που οδηγείτο από 34χρονο από την Πάφο με συνοδηγό 15χρονο.

Επικίνδυνες ουσίες σε σχολικά είδη

Εικόνα
Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ενημερώνει του γονείς ότι στην κυπριακή και κοινοτική αγορά κυκλοφορούν σχολικά είδη που περιέχουν χημικές ουσίες ιδιαίτερα επικίνδυνες για τα παιδιά.

Στην ουρά για τα Ταμεία Προνοίας

Εικόνα
Στην έγκριση των προνοιών και της διαδικασία εφαρμογής του σχεδίου αποζημίωσης των ταμείων Προνοίας και Συντάξεων που είχαν καταθέσεις στην πρώην Λαϊκή Τράπεζα και που σε αντίθεση με άλλες αντί να χαθούν απομειώθηκαν, προχώρησε το Υπουργικό Συμβούλιο. 

Να σταματήσουν οι απειλητικές επιστολές στους δανειολήπτες

Εικόνα
Ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων καλεί όλους τους αρμόδιους φορείς, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Υπουργό Οικονομικών, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών της Βουλής, τον Γενικό Εισαγγελέα, τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, την Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και γενικά όλους τους αρμοδίους να παρέμβουν προς την Τράπεζα Κύπρου (και πρώην Λαϊκή), για να τερματισθεί η "απαράδεκτη και απάνθρωπη", όπως τη χαρακτηρίζουν, ενέργειά της, "να στέλλει απειλητικές επιστολές στους δανειολήπτες, των οποίων τα δάνεια εξασφαλίζονται με αξιόγραφα ίσης ονομαστικής αξίας". 

Εκδήλωση σε συνεργασία με την πρεσβεία της Κίνας

Εικόνα
Με τον πρέσβη της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Liu Xinsheng στην Κύπρο συναντήθηκε χθες ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας, στην Λευκωσία  με τον οποίο συζήτησαν το ενδεχόμενο παρουσίας μίας εκδήλωσης στην πλατεία του δημαρχείου με καλλιτεχνικό πρόγραμμα, κινέζικα εδέσματα και ποτά, προβολή βίντεο για την Κίνα, αλλά και έκθεση βιβλίου με την ευκαιρία της επετείου της ανεξαρτησίας της Κίνας που γιορτάζεται την 1 η  Οκτωβρίου.

Νέες συλλήψεις για το σκάνδαλο

Εικόνα
Κοντά σε νέες συλλήψεις που θα δώσουν ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στο σκάνδαλο με την τουρκοκυπριακή γη στη Δρομολαξιά, βρίσκονται οι διωκτικές αρχές. Τις συλλήψεις προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Ιωανάς Νικολάου.

«Ανάβει η φλόγα» σήμερα στο τεμάχιο 12 της ΑΟΖ

Εικόνα
Η πρώτη δοκιμαστική παραγωγή φυσικού αερίου, διαδικασία γνωστή ως «άναμμα της φλόγας», πραγματοποιείται σήμερα στο τεμάχιο 12 της κυπριακής ΑΟΖ.