Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 25, 2013

Έρογλου και Οζγκιουργκιούν επιμένουν στο σχέδιο Ανάν.-

Εικόνα
Οι Ελληνοκύπριοι βλέπουν τους Τουρκοκύπριους ως την πλευρά που είναι υποχρεωμένη για συμφωνία στο Κυπριακό και ακολουθούν μια συμπεριφορά επιμήκυνσης της διαδικασίας, υποστήριξε ο Ντερβίς Έρογλου.

Τα κρατικά μισθολόγια παραμένουν «χρυσά» και μετά τις μειώσεις.-

Εικόνα
Απολαμβάνουν ακόμη παχυλούς μισθούς, τη στιγμή που οι άνεργοι στη χώρα μας φθάνουν τις 70 χιλιάδες και άλλοι τόσοι συμπολίτες μας ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας. Μισθοί πολλών… καρατίων Πρόεδρος της Δημοκρατίας 7.364 Υπουργοί 5.128 Πρόεδρος της Βουλής 6.824 Βουλευτές 4.130 Πρόεδρος Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας (ΕΔΥ) 7.194 Μέλη ΕΔΥ 5.678 Γενικός Εισαγγελέας* 9.047 * Τον ίδιο μισθό λαμβάνουν ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, ο Πρόεδρος και οι Δικαστές του Ανωτάτου.

Βρέθηκαν στη Βουλγαρία οι γονείς της μικρής Μαρίας – Τη γέννησαν στην Ελλάδα και την εγκατέλειψαν.- Ξανάρχισαν οι έρευνες για τη Μαντλίν Μακκάν.-

Εικόνα
Στην πόλη Νικολάεβο, της Ανατολικής Βουλγαρίας, επικεντρώνονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών, για τον εντοπισμό των φυσικών γονιών της μικρής Μαρίας, που βρέθηκε στον καταυλισμό των Ρομά στα Φάρσαλα.

Η Μέρκελ υποστηρίζει αναβάθμιση του ρόλου της ΕΕ στο Κυπριακό.-

Εικόνα
Το Κυπριακό και η πορεία της κυπριακής οικονομίας ήταν θέματα που συζητήθηκαν σε κατ΄ ιδίαν συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με την Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ. Στη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της διάσκεψης του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, όπου συμμετείχαν ως μέλη του ΕΛΚ.

Αστρονόμοι εντόπισαν τον πιο μακρινό γαλαξία - Απέχει 13 δισ. έτη φωτός από τη Γη και γεννήθηκε λίγο μετά τη Μεγάλη Εκρηξη.

Εικόνα
Λονδίνο: Ο πιο μακρινός γαλαξίας που έχει ανακαλυφθεί ως σήμερα εντοπίσθηκε από διεθνή ομάδα επιστημόνων. Ο zb_GND_5296, όπως είναι το διόλου εντυπωσιακό όνομά του, βρίσκεται 13 και πλέον δισεκατομμύρια έτη φωτός μακριά από τη Γη και υπολογίζεται ότι είχε ήδη γεννηθεί όταν το Σύμπαν ήταν μόλις 700 εκατομμυρίων ετών. Η ανακάλυψη θεωρείται ότι θα βοηθήσει τους αστρονόμους να ρίξουν φως σε μια «στιγμή» του κόσμου μας που ακολούθησε αμέσως μετά τη Μεγάλη Εκρηξη.

Ποινική ανάκριση για την ΚΤ διέταξε η Γενική Εισαγγελία - Δεν εντοπίστηκαν παράνομες κάμερες .-

Εικόνα
Ποινική ανάκριση αρχίζει αμέσως η Αστυνομία στην Κεντρική Τράπεζα, μετά από οδηγίες της Νομικής Υπηρεσίας, για διερεύνηση ενδεχόμενων αδικημάτων για τα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα στην Κεντρική Τράπεζα, όπως ανακοίνωσε ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας Ρίκκος Ερωτοκρίτου.

ΚΑΙΡΟΣ: Σταθερά Φθινοπωρινός.-

Εικόνα
Ασθενής ψηλή πίεση καλύπτει την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι ως ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα παράλια ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 18 στα ψηλότερα ορεινά.