Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 30, 2013

Χωρίς προβλήματα οι διαβουλεύσεις για το ψήφισμα

Εικόνα
Το Συμβούλιο Ασφαλείας αναμένεται να υιοθετήσει σήμερα το απόγευμα στη διάρκεια ανοιχτής συνεδρίασης ψήφισμα με το οποίο θα ανανεώνει για ακόμη έξι μήνες τη θητεία της ειρηνευτικής δύναμης του ΟΗΕ στην Κύπρο.

Εκστρατεία για τους ανασφάλιστους οδηγούς

Εικόνα
Κατακόρυφη αύξηση παρουσιάζει ο αριθμός των ανασφάλιστων οδηγών τα τελευταία δύο χρόνια αναφέρθηκε σε διάσκεψη Τύπου της Αστυνομίας με αφορμή την έναρξη εκστρατείας απο σήμερα μέχρι και την 4η Αυγούστου για πάταξη του φαινομένου.

Στην εντατική 13χρονος που υπέστη ηλεκτροπληξία

Εικόνα
Διασωληνωμένος στην Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού βρίσκεται 13χρονος, ο οποίος υπέστη χθες ηλεκτροπληξία, ενώ βοηθούσε σε γκαράζ επιδιόρθωσης αυτοκινήτων, ιδιοκτησίας του αδερφού του.

Νέα διαδικασία για έκδοση του Ντίνου Μιχαηλίδη

Εικόνα
Ενώπιον του δικαστηρίου οδηγείται, εκ νέου, σήμερα ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών Ντίνος Μιχαηλίδης, στο πλαίσιο έναρξης ακροαματικής διαδικασίας που θα διεξαχθεί με βάση τα νέα ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης, που εξέδωσε το εφετείο Αθηνών.

Ο κουρέας της Φρανκφούρτης

Εικόνα
Η Κεντρική Τράπεζα ως Αρχή Εξυγίανσης, αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα επίσημα ότι το ύψος του κουρέματος στην Τράπεζα Κύπρου θα είναι 47,5%. Στο ύψος αυτό είχαν συμφωνήσει Τρόικα και Κεντρική Τράπεζα ενώ η Κυβέρνηση επιθυμούσε ποσοστό κάτω του 45%.

Τέλη Αυγούστου η έκθεση για το ΤΚΑ

Εικόνα
Περί τα τέλη Αυγούστου αναμένεται να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στο Υπουργείο Εργασίας από τον αναλογιστή, η μελέτη που βρίσκεται σε εξέλιξη για τη βιωσιμότητα του ΤΚΑ, που προβλέπεται στο Μνημόνιο.

Τουρκικό μπλόκο στη δυτική ΑΟΖ

Εικόνα
Σε παρενόχληση η οποία αγγίζει τα όρια του θερμού επεισοδίου προέβη την περασμένη Πέμπτη το τουρκικό πολεμικό ναυτικό στα δυτικά της κυπριακής ΑΟΖ. Τουρκική πυραυλάκατος παρεμπόδισε την πορεία ιταλικού πλοίου που ενεργούσε για λογαριασμό της CYTA (για πόντιση καλώδίου) στα όρια των οικοπέδων 7 και 1.