Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 29, 2013

Επιχείρηση αστυνομίας για πάταξη κυβείας

Εικόνα
Συντονισμένη επιχείρηση για πάταξη της κυβείας διενήργησαν λίγο πριν τα μεσάνυκτα μέλη του ΟΠΕ Πάφου.

Πρώτο αλλά ψάχνεται το ΡΤΚ

Εικόνα
Ράπισμα στους σχεδιασμούς και τις παρεμβάσεις της Άγκυρας του ΚΔΑ στο ψευδοκράτος αποτελούν τα αποτελέσματα των χθεσινών «βουλευτικών εκλογών» στα κατεχόμενα. Το ΚΕΕ και πολύ περισσότερο ο ηγέτης του Ι. Κιουτσιούκ πάτωσαν θριαμβευτικά, ενώ οι δυνάμεις της δεξιάς που αντιπαρατάχθηκαν στον Τ. Ερντογάν είδαν τα ποσοστά τους να αυξάνονται. Ισχυρός παραμένει ο Έρογλου, ο οποίος μάλλον δύσκολα θα παραγκωνισθεί από το Κυπριακό.

Αντίσταση στους στόχους της Τουρκίας

Εικόνα
Σταθερός και μόνιμος στόχος της Τουρκίας είναι η νομιμοποίηση της κατοχής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος του Κ.Σ.ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου, προσθέτοντας πως μπροστά σ’ αυτή την κατάσταση, η ανάγκη πρόταξης της δικής μας αποφασιστικής αντίστασης αποτελεί υπέρτατο πατριωτικό καθήκον. 

Σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονος

Εικόνα
Σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται 19χρονος, ο οποίος ήταν συνεπιβάτης μοτοσικλέτας που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες βράδυ, στη Λευκωσία.

Λήστεψαν Ρώσο τουρίστα στην Πάφο

Εικόνα
Υπόθεση διάρρηξης και κλοπής από δωμάτιο ξενοδοχείου στην Κάτω Πάφο, στο οποίο διέμενε Ρώσος τουρίστας εξετάζει η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Στόχος η διεκδίκηση μιας συνολικής και βιώσιμης λύσης

Εικόνα
Οφείλομε να συνεχίσουμε να διεκδικούμε μια συνολική και βιώσιμη λύση, εθνικά έντιμη και αξιοπρεπή μέσα στα πλαίσια ενός αναπόφευκτου, ιστορικού συμβιβασμού, μια λύση στα πλαίσια των όσων έχουν κατά καιρούς συμφωνηθεί, και που λαμβάνει όμως υπόψη τις νέες ευρωπαϊκές πραγματικότητες, τόνισε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Αγόρευση για μετριασμό της ποινής του

Εικόνα
Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Κύπρου, που θα συνεδριάσει γύρω στις εννέα σήμερα το πρωί στη Λάρνακα, ο Θανάσης Κορφιώτης, συνήγορος υπεράσπισης του Διοικητή της ΕΜΑΚ Ανδρέα Λοϊζίδη, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τη φονική έκρηξη στο Μαρί, θα αγορεύσει για μετριασμό της ποινής του πελάτη του.