Σε κρίσιμη κατάσταση 19χρονος


Σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται 19χρονος, ο οποίος ήταν συνεπιβάτης μοτοσικλέτας που ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες βράδυ, στη Λευκωσία.


Τη μοτοσικλέτα οδηγούσε 20χρονος, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο με κάταγμα στο αριστερό πόδι και στο αριστερό χέρι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 10.40μ.μ., στη λεωφόρο Σαλαμίνος, στη Λευκωσία, όταν ο 20χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, έχοντας ως συνεπιβάτη τον 19χρονο, με αποτέλεσμα αυτή να προσκρούσει αρχικά στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια να ανατραπεί.

Από την πρόσκρουση, οι δύο νεαροί, που έφεραν προστατευτικό κράνος, εκτινάχθηκαν από τη μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα, ο 19χρονος να κτυπήσει σε μεταλλικό κουτί καλωδίων.

Οι δύο μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο 19χρονος κρατήθηκε
για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας, όπου βρίσκεται διασωληνωμένος, σε κρίσιμη κατάσταση. Όπως διαπιστώθηκε υπέστη πολλαπλά κατάγματα και κάταγμα σπονδύλου.

Στον 20χρονο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια κρατήθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο, με κάταγμα στο αριστερό πόδι και στο αριστερό χέρι.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"