Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 21, 2013

Σαν σήμερα. . . 21 Φεβρουαρίου

Εικόνα
Γεγονότα 1821:  Σημειώνεται η πρώτη ένοπλη σύγκρουση Ελλήνων υπό τον Βασίλειο Καραβιά και Τούρκων στο Γαλάτσι της Μολδοβλαχίας, δύο μέρες πριν από την έναρξη της Επανάστασης από τον  Αλέξανδρο Υψηλάντη . 1848:  Οι Μαρξ και Ένγκελς δημοσιεύουν το  Κομουνιστικό Μανιφέστο , τη Βίβλο του Κομουνισμού.

Όλα τα Ζώδια 21/2

ΚΡΙΟΣ   Παρόλο που παραμένετε κάπως αδρανείς ή αφοσιωμένοι σε ένα ιδανικό που βρίσκετε μέσα σας κάνετε πράγματα τα οποία θα σας φέρουν σε μεγαλύτερη επαφή με τα θέματα της καριέρας σας ή ακόμα και με άτομα που είστε υποχρεωμένοι να συνεργαστείτε και θα τα φροντίσετε γιατί με αυτόν τον τρόπο θα διαπιστώσετε ότι είναι η βοήθεια προς την καριέρα σας. Θέματα οικογένειας ή κυρίως με την μητέρα σας θα σας απασχολήσουν και θα έρθετε πιο κοντά γιατί θα έχετε την ευκαιρία ή την κατανόηση να ανοίξετε την καρδιά σας και να γίνετε πιο προστατευτικοί και περισσότερο τρυφεροί. Ο Καρκίνος είναι ένα άτομο που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον.

Φωτιές στο πολιτικο-οικονομικό σκηνικό από αποκαλύψεις της Πίμκο

Εικόνα
Με φόρμουλα Κυβέρνησης-Κεντρικής τα συμπεράσματα για τις τράπεζες.- Για «οικονομικό χαρακίρι» μιλά η ΟΕΒ.- Σφοδρές επικρίσεις και από κόμματα.- Κατηγορούν Κυβέρνηση και ΑΚΕΛ ότι στόχος τους ήταν να επιρρίψουν την ευθύνη της κρίσης στις τράπεζες, απαλλάσσοντας τις ευθύνες της διακυβέρνησης τους.-

ΠΙΜΚΟ προς Δημητριάδη: «Εσείς καθορίσατε τις παραμέτρους»

Εικόνα
Η αποκαλυπτική επιστολή της Πίμκο γιατί υπολόγισε στο 25%  την απώλεια αξίας των ακινήτων και δεν έλαβε υπόψη τα κοιτάσματα ΦΑ.- Απολογητική ανακοίνωση της Κεντρικής Τράπεζας .- Παραπλανητική η διαρροή λέει η Κυβέρνηση.-

Εντός του 2014 οι εξορύξεις της TOTAL στην κυπριακή ΑΟΖ

Εικόνα
Συνάντηση Συλικιώτη με τον Αντιπρόεδρο της εταιρείας .-  Εντός του 2014 αναμένεται να ξεκινήσουν οι εξορύξεις της TOTAL στην κυπριακή ΑΟΖ, όπως δήλωσε ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Νεοκλής Συλικιώτης, ύστερα από συνάντηση που είχε χθες με τον Αντιπρόεδρο της TOTAL στη Μέση Ανατολή Pierre Olinger. Ο κ. Συλικιώτης έκανε ακόμη λόγο για έναρξη της δημιουργίας του τερματικού στις αρχές του 2015.

Standard & Poor's: Αυξάνεται ο κίνδυνος χρεοκοπίας της Κύπρου

Εικόνα
Υπάρχει "ουσιώδης και αυξανόμενος κίνδυνος" χρεοκοπίας της Κύπρου, επί του δημοσίου χρέους της, ειδικά εάν η ευρωζώνη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν της παράσχουν την αναγκαία χρηματοδότηση, ανακοίνωσε ο οίκος αξιολόγησης πιστοληπτικής ικανότητας Standard & Poor`s.

Η Αστυνομία συνέλαβε τη θεία του 18μηνου Σταύρου

Εικόνα
Θρύλος σε εξέλιξη - Λιωμένα φάρμακα και αλεσμένα γυαλιά είχαν βρεθεί στο φαγητό του μικρού.- Χειροπέδες στη θεία του 18μηνου Σταύρου πέρασε η αστυνομία.  Σύμφωνα με πληροφορίες,  στο αυτοκίνητο της 34χρονης γυναίκας εντοπίστηκαν δείγματα DNA, τα οποία φαίνεται πως την συνδέουν με την απαγωγή του παιδιού.