Όλα τα Ζώδια 21/2


Παρόλο που παραμένετε κάπως αδρανείς ή αφοσιωμένοι σε ένα ιδανικό που βρίσκετε μέσα σας κάνετε πράγματα τα οποία θα σας φέρουν σε μεγαλύτερη επαφή με τα θέματα της καριέρας σας ή ακόμα και με άτομα που είστε υποχρεωμένοι να συνεργαστείτε και θα τα φροντίσετε γιατί με αυτόν τον τρόπο θα διαπιστώσετε ότι είναι η βοήθεια προς την καριέρα σας. Θέματα οικογένειας ή κυρίως με την μητέρα σας θα σας απασχολήσουν και θα έρθετε πιο κοντά γιατί θα έχετε την ευκαιρία ή την κατανόηση να ανοίξετε την καρδιά σας και να γίνετε πιο προστατευτικοί και περισσότερο τρυφεροί. Ο Καρκίνος είναι ένα άτομο που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον.


Καλή ημέρα για σας και πολύ σημαντική, αν θέλετε να προχωρήσετε κάποια πράγματα στον επαγγελματικό σας τομέα. Σας ανοίγονται νέες ευκαιρίες από εκεί που δεν το περιμένατε και επειδή είστε πιο χαλαροί και άνετοι τώρα θα γίνουν τα καλά πράγματα στην ζωή σας. Φίλοι και ομάδες θα σας υποστηρίξουν και από εκεί κάποιοι πιο τολμηροί θα κάνετε ανοίγματα με νέα ενδιαφέροντα ή ακόμα και σε μια καλλιτεχνική δημιουργία που την έχετε εδώ και καιρό στα σκαριά και τώρα θα πάρει σάρκα και οστά. Ένας Υδροχόος είναι σε απόσταση αναπνοής από εσάς, αρκεί να του δώσετε το πράσινο φως.

Είστε επιφορτισμένοι με πράγματα τα οποία θα σας δώσουν λύσεις πάνω σε πρακτικά θέματα και γενικά με την φροντίδα ενός σπιτιού ή των δικών σας πραγμάτων. Με αυτόν τον τρόπο θα διοχετεύσετε την συναισθηματική σας φόρτιση και γενικά την κατάσταση λύπης που μπορεί να έχετε περιπέσει για ένα προσωπικό πρόβλημα. Η καριέρα σας παρουσιάζει μια βελτίωση. Προτάσεις σίγουρα θα υπάρξουν σε πολλά επίπεδα απλά να προσπαθήσετε να είστε πιο προσεκτικοί σε συμφωνίες που δεν έχουν ακόμα υπογραφτεί και είναι μόνο δια του λόγου. Ο Αιγόκερως σίγουρα θα σας φροντίσει ή θα προσπαθήσει να έρθει σε επαφή μαζί σας μέσα από κάποιους φίλους σας.

Είστε σε πολύ καλή φάση αφού προσπαθείτε να γεμίσετε και πάλι τις μπαταρίες σας και να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας. Επειδή είστε πολύ θετικοί με άτομα γύρω σας, αυτό θα σας βοηθήσει να καλυτερέψετε την σχέση σας με ένα πρόσωπο που σας είχε στεναχωρήσει τις προηγούμενες ημέρες και η μεγάλη σας ευαισθησία σας ωθεί να κάνετε πίσω σε πολλά πράγματα που πρέπει αυτή την περίοδο να είστε μπροστά και να απολαμβάνετε αυτά που θα έρθουν σιγά σιγά στην ζωή σας. Ένα νομικό θέμα θα λυθεί πιο εύκολα από ό, τι το περιμένατε. Η φιλική σχέση με έναν Υδροχόο μπορεί να μεταλλαχτεί σε ερωτική.

Είστε κάπως απομονωμένοι γιατί δεν θέλετε να έχετε μεγάλη επαφή με όλους όσους σας κουράζουν και προτιμάτε να στραφείτε μέσα στον εαυτό σας ή να μην έχετε τόσο μεγάλη δράση όπως τις προηγούμενες ημέρες. Πολλοί μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε και να μείνετε μόνοι για να μαζέψετε και πάλι τις δυνάμεις σας. Ίσως να σας έχει κουράσει το θέμα μιας οικονομικής συνεργασίας, ενός ακινήτου ή γενικά το οτιδήποτε έχετε αναλάβει να διαχειρίζεστε γιατί υπάρχει ασάφεια και μερικές φορές μια παθητικότητα η οποία δεν σας δίνει την ευκαιρία να βγείτε από αδιέξοδα. Για αυτό η σημερινή ημέρα θα σας δώσει την δυνατότητα να βρείτε λύσεις και ίσως η βοήθεια από ένα συγγενικό σας πρόσωπο να σας ξεμπλοκάρει. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο θα έχετε μια καλή προσέγγιση από έναν Υδροχόο.

Είστε σε πολύ καλή φάση γιατί νιώθετε ασφάλεια και σιγουριά ότι είστε στον σωστό δρόμο και με τους σωστούς συνεργάτες. Μπορεί να ζορίζεστε και να δυσκολεύεστε από εντάσεις και υπερβολικές υποχρεώσεις έναντι των άλλων αλλά τώρα θα διαπιστώσετε ότι καλά πράξατε και τώρα θα εισπράξετε τα καλά αποτελέσματα. Επιθυμία για οικογένεια ή γενικά για να καλυτερεύσετε την προσωπική σας σχέση και αυτό θα βοηθήσει για να μην βιώνετε μοναξιά και απομόνωση. Οικονομικά, θα έχετε βελτίωση και μπορεί να έχετε κάποια καλά νέα για ένα ακίνητο.


Είστε κάπως μπερδεμένοι και δεν έχετε αποφασίσει με ποιόν τρόπο θα πρέπει να σταθείτε, κυρίως συναισθηματικά για να επιβιώσετε μέσα σε μια σχέση που σας απασχολεί. Δεν είναι απαραίτητο η σχέση να είναι μόνο προσωπική μπορεί να είναι και με τους γύρω σας και επειδή έχετε συναισθηματικό απόθεμα που δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε, σίγουρα θα γίνουν λάθη από εκτιμήσεις και ευαισθησίες. Ένας Καρκίνος που σας αφορά άμεσα θα έρθει πιο κοντά σας αλλά και εκεί χρειάζεται τρόπο για να μην πληγωθείτε και πάλι. Έχετε βέβαια επαγγελματικές ευκαιρίες και προτάσεις που θα σας βγάλουν από την ένταση. Θέματα με την οικογένεια μπορεί να σας αγχώνουν γιατί θα κληθείτε να δώσετε εκεί τον καλύτερο σας εαυτό.

Μπαίνετε σε μια πολύ καλή φάση. Όλα θα ηρεμήσουν και θα γαληνέψουν γύρω σας. Η καλή επαφή με την οικογένειά σας θα βοηθήσει να γίνετε περισσότερο ασφαλείς και σίγουροι. Είστε βέβαια επιφορτισμένοι με κάποια άτομα που ίσως να αντιπροσωπεύουν μια ομάδα ή ακόμα ένα φίλο που ίσως να έχει τελείως διαφορετική στάση ζωής και αυτό να είναι ένα στοιχείο της σύγκρουσής σας η οποία δεν φαίνεται αλλά είναι κάπως υπόγεια. Καλό είναι να προσπαθήσετε να γίνετε περισσότερο φιλικοί για να έχετε καλύτερη επαφή και επικοινωνία. Μια οικονομική συνεργασία θα σας δώσει ίσως ένα πολύ καλό αποτέλεσμα ή επίσης θα πληρώσετε με μεγάλη ευκολία κάποια χρέη που σας ζόριζαν.

Η φροντίδα ενός ατόμου της οικογένειας ή γενικά το να είστε πιο προσεκτικοί με τα άτομα που είναι γύρω σας, ασχολούμενοι με τα προβλήματά τους, θα σας αλλάξουν κατά κάποιο τρόπο τα σχέδια που είχατε τουλάχιστον για την σημερινή ημέρα. Αν θέλετε να μιλήσετε για οικονομικά ίσως σήμερα να είναι πιο καλή ημέρα γιατί τουλάχιστον θα καταλάβετε και τις προθέσεις των άλλων, αν τελικά έχουν αποφασίσει να σας συμπεριφερθούν σωστά και να καλύψουν τις οικονομικές σας διαφορές. Έχετε βέβαια πολλούς υποστηρικτές και κυρίως μια ομάδα φίλων ή έναν Υδροχόο που σας συμπαραστέκεται σε κάποια σημαντικά θέματα.

Είναι μια πολύ καλή ημέρα για σας γιατί θα έρθετε πιο κοντά με άτομα που τα θεωρείτε πολύ δικά σας. Επίσης έννοιες και φροντίδα για την οικογένεια και γενικά θα μπείτε στα παπούτσια και τις ανάγκες των άλλων. Αυτό θα σας κάνει πολύ καλό γιατί θα μπορέσετε να βελτιώσετε και κάποιες συμφωνίες στο επίπεδο των οικονομικών σας. Επίσης να είστε προσεκτικοί με τα ανοίγματα που μπορεί να κάνετε σε αγορές και κυρίως για θέματα σπιτιού και οικογένειας. Η σχέση με έναν Καρκίνο ή Παρθένο θα εξελιχτεί πολύ καλά και για αυτό να είστε προετοιμασμένοι να ακούσετε και κάποιες αποκαλύψεις από την πλευρά τους.

Είστε επιφορτισμένοι με θέματα κυρίως συναισθηματικά αλλά ίσως κι ένα θέμα με την οικογένεια να σας προβληματίζει. Είναι πολύ χρήσιμο να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας και να μην αντιμετωπίζετε απρόσωπα κάποιες καταστάσεις που σας αφορούν άμεσα. Ο χρωματισμός των εσωτερικών σας συναισθημάτων θα σας βοηθήσει να κάνετε καλύτερες επαφές με έναν Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ. Γενικά είστε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές στα θέματα των οικονομικών σας και έχετε μεγαλύτερη αισιοδοξία σε αυτά τα θέματα.

Όλο το πλανητικό σύστημα είναι με το μέρος σας για αυτό μην αφήνετε κάποια άτομα γύρω σας να σας επηρεάζουν και να σας δίνουν κατευθύνσεις. Τώρα θα πάρετε εσείς αποφάσεις για τη ζωή και τα σχέδιά σας και αυτό θα σας κάνει πολύ καλό. Μια εσωτερική καθοδήγηση σε σχέση με το ένστικτό σας θα σας οδηγήσει στις σωστές λύσεις χωρίς καλά-καλά να το καταλάβετε. Ο Παρθένος και ο Αιγόκερως είναι τα άτομα που θα σας κάνουν πολύ καλό και κυρίως μέσα σε μια συνεργασία ή ακόμα και προσωπική σχέση.


 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"