Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 20, 2012

Τα Ζώδια 21/5

Εικόνα
Γενικό προφίλ Με Hλιακή Έκλειψη κάνει ποδαρικό η εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας δρομολογούνται αλλαγές και εξελίξεις που συνδέονται στενά με την επικοινωνία, τις μετακινήσεις και εκπαιδευτικές ή μαθησιακές δραστηριότητες. Τα πράγματα θα εκτυλιχθούν γρήγορα και ίσως από σήμερα θα χρειαστεί να τρέχετε για πολλές καταστάσεις ταυτόχρονα. Όσοι δεν είστε σε καλή φυσική κατάσταση ξεκινήστε άσκηση τάχιστα.

Σαν σήμερα. . . 21 Μαΐου

Εικόνα

Σε αδιέξοδο οι τουρκικές απειλές για τους υδρογονάνθρακες

Εικόνα
Τουρκικό σενάριο στέλλει 20 χιλ. Ισραηλινούς κομάντος στη Λεμεσό.- ΑΘΗΝΑ: Η Άγκυρα, συναιαθανόμενη ότι η πολιτική των απειλών κατά της Κύπρου οδηγείται σε αδιέξοδο, αρχίζει να  παράγει  διάφορα σενάρια περί Κύπρου-Ισραήλ και να διοχετεύει σε ελεγχόμενα μέσα πληροφορίες  για “ανάπτυξη 20.000 ισραηλινών κομάντος στην Κύπρο"!

Ελληνική προειδοποίηση προς την Τουρκία από τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Εικόνα
Π. Μολυβιάτης και Φρ. Φράγκος: «Η Ελλάδα θα υποστηρίξει αποφασιστικά τα συμφέροντά της και θα σταθεί δίπλα στην Κύπρο».-  «Η κρίση δεν έχει αλλάξει τα θεμελιώδη στοιχεία που καθιστούν την Ελλάδα έναν πολύτιμο σύμμαχο και εταίρο», τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών, Πέτρος Μολυβιάτης, μιλώντας το πρωί της Κυριακής σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Σικάγο, υπογραμμίζοντας ότι «θα διαχειριστούμε κάθε πρόκληση που μπορεί να παρουσιαστεί για τα εθνικά μας συμφέροντα και θα το κάνουμε με αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα».

Καταγγέλλεται διεθνώς η Τουρκία για τις νέες απειλές

Εικόνα
Η Κυπριακή Δημοκρατία καταγγέλλει σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο την Τουρκία ενώ με προσεκτικές και στοχευμένες ενέργειες οχυρώνει τα κυριαρχικά δικαιώματά της για συνέχιση των ερευνών στην Αποκλειστική Οικονομική της Ζώνη και εκμετάλλευση του φυσικού της πλούτου. Αυτό τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στέφανος κληθείς να σχολιάσει τις νέες απειλές της Αγκυρας.

Ελληνικό ΥΠΕΞ: Απαράδεκτη η προκλητική στάση της Τουρκίας

Εικόνα
«Αντίθετη στο διεθνές δίκαιο» δηλώνει ο Δελαβέκουρας.- ΑΘΗΝΑ:  «Δυστυχώς, η Τουρκία επιμένει στη διατύπωση απειλών εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας με αφορμή την άσκηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της, που κατοχυρώνονται απόλυτα από το Δίκαιο της Θάλασσας», σημείωσε απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ που περιέχει απειλές εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας, με αφορμή την πρόοδο της διαδικασίας αξιοποίησης των φυσικών της πόρων στην κυπριακή ΑΟΖ, ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών Γρηγόρης Δελαβέκουρας.

Σεισμός στη Βόρειο Ιταλία με χιλιάδες άστεγους

Εικόνα
Έξι νεκροί και δεκάδες τραυματίες.- Εικόνες οδύνης και καταστροφής μεταδίδουν τα ιταλικά ΜΜΕ μετά το χτύπημα του Εγκέλαδου των 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε πόλεις και χωριά μεταξύ της Μπολόνια και της Φεράρα στη Βόρεια Ιταλία.