Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 4, 2013

Ουδέν σχόλιον !

Εικόνα

Όλα τα Ζώδια 4/2

ΚΡΙΟΣ   Τουλάχιστον για σήμερα δεν θα είστε τόσο παρορμητικοί όσο παλιά. Για αυτό προετοιμαστείτε να τα πείτε λίγο με τον εαυτό σας αφού θα κάνετε στροφή προς τα μέσα. Χρειάζεται και αυτό γιατί μερικές φορές γίνεστε τόσο εξωστρεφείς που κουράζεστε και εσείς οι ίδιοι. Οι οικονομικές σας συναλλαγές με τρίτους αλλά και πράγματα που είναι να πληρώσετε όπως χρέη, δάνεια αλλά και ασφάλειες θα σας δημιουργήσουν σκοτούρα και πιθανόν άγχος. Επειδή θα αποκτήσετε μεγαλύτερες ευαισθησίες ίσως να δικαιολογήσετε περισσότερο κάποιες συμπεριφορές που δεν μπορείτε να ερμηνεύσετε.

Σαν σήμερα. . . 4 Φεβρουαρίου

Εικόνα
Γεγονότα 362:  Ο βυζαντινός αυτοκράτορας  Ιουλιανός  εκδίδει έδικτο (διάταγμα), με το οποίο αναγνωρίζει ίσα δικαιώματα σε όλες τις θρησκείες στην επικράτειά του. 1900:  Μολυσμένο βρέθηκε το νερό που πίνουν οι Αθηναίοι από το Αδριάνειο υδραγωγείο. Το πρόβλημα προκαλεί τεράστιος βόθρος που βρέθηκε δίπλα στο υδραγωγείο. 1943:  Εκτελείται από τους Γερμανούς ο Κώστας Περρίκος, αξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας, που είχε αναπτύξει αντιστασιακή δράση στην Αθήνα, με αποκορύφωμα την  ανατίναξη του κτιρίου της φιλοναζιστικής οργάνωσης ΕΣΠΟ .

Το επίδομα ταφής ρύθμισε τον εκλογικό κατάλογο

Εικόνα
Λευκωσία:  Απαιτήθηκαν 40 χρόνια από την ίδρυση της Κυπριακής Δημοκρατίας για να βρεθεί τρόπος να διαγράφονται οι νεκροί από τους εκλογικούς καταλόγους, αφού από το 1960 μέχρι και το 2000 εναπόκειτο στην καλή θέληση των συγγενών να δηλώσουν τον θάνατο των συγγενών τους.

Η κρίση «τρώει» τους μικρομεσαίους στη Λεμεσό

Εικόνα
Λεμεσός:  Oργή και αγανάκτηση η οποία στρέφεται κυρίως στους αρμοδίους διακατέχει τους μικρομεσαίους καταστηματάρχες της Λεμεσού, συνεπεία των πολλαπλών προβλημάτων που μαστίζει τα τελευταία χρόνια τον τομέα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων λιανικού εμπορίου, και ιδιαίτερα μέσα από τις αλυσιδωτές επιπτώσεις που επέφερε η παρατεταμένη οικονομική κρίση. 

Ελεύθερος από τις κατοχικές αρχές, ο 36χρονος με ειδικές ανάγκες

Εικόνα
Λευκωσία:  Ελεύθερος ύστερα από διαβουλεύσεις των Ηνωμένων Εθνών με τις κατοχικές αρχές αφέθηκε από τις κατοχικές αρχές 36χρονος με ειδικές ανάγκες που εισήλθε την Κυριακή κατά λάθος στα κατεχόμενα.

Ξέσπασε θύελλα για διορισμό υποδιοικητή στην Κεντρική

Εικόνα
Λευκωσία:  Θύελλα πολιτικών αντιδράσεων έχει προκαλέσει η ανακοίνωση ότι ο ανώτερος διευθυντής της Κεντρικής Τράπεζας, Σπύρος Σταυρινάκης, αναλαμβάνει από σήμερα καθήκοντα Υποδιοικητή, μία θέση που χηρεύει από το 1963 λόγω της τουρκοκυπριακής ανταρσίας.