Ουδέν σχόλιον !





Εξοικονομείται 8,5% του μισθολογίου.-
 
229 άτομα από το προσωπικό της Τράπεζας Κύπρου αποχώρησαν στα πλαίσια του εθελούσιου προγράμματος πρόωρων αφυπηρετήσεων που τους προτάθηκε.







Τον τερματισμό των τρομακτικών σεναρίων γύρω από το ύψος της ανακεφαλαιοποίησης του τραπεζικού τομέα, στη βάση πληροφοριών και εικοτολογιών, ζήτησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.
Ο κ. Στεφάνου επανέλαβε την θέση της Κυβέρνησης πως το δημόσιο χρέος είναι βιώσιμο και υπέδειξε πως "αν ορισμένοι επιμένουν και αυτό το θέμα να το εντάσσουν στις προεκλογικές και κομματικές σκοπιμότητες, το μόνο που κάνουν είναι να πλήττουν τα συμφέροντα της Κύπρου".






Πορεία από το οδόφραγμα της Λήδρας μέχρι την πύλη Πάφου πραγματοποίησαν το Σάββατο Ελληνοκύπριοι  ακτιβιστές, καθώς και μέλη του κινήματος οικολόγων και του τ/κ κόμματος  Νέα Κύπρος.
Αντίστοιχη πορεία πραγματοποιήθηκε και στα κατεχόμενα. Στόχος της εκδήλωσης, η ανάγκη για αποστρατικοποίηση, επανένωση του νησιού, και επανεγκατάσταση των νόμιμων κατοίκων και καταστηματαρχών στη μοναδική μοιρασμένη πρωτεύουσα της Ευρώπης.




Η παρατηρητικότητα πολίτη απέτρεψε τη δράση σπείρας αλλοδαπών, που έφτασαν στις ελεύθερες περιοχές, μέσω των κατεχομένων, με στόχο να διαπράξουν διαρρήξεις και κλοπές. Δυο πρόσωπα συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου  στη Λεμεσό και τέθηκαν υπό 8ήμερη κράτηση, ενώ τρίτο πρόσωπο αναζητείται.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"