Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 6, 2013

Ουδέν σχόλιον!

Εικόνα

Όλα τα Ζώδια 6/2

ΚΡΙΟΣ   Γενικά ενώ έχετε πολλούς φίλους και υποστήριξη που θα σας κάνει πολύ καλό εσείς είστε κάπως απομονωμένοι ή ονειροπόλοι και δεν πατάτε και πολύ σε γήινο έδαφος. Η πίστη που θα έχετε πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα θα είναι αυτή που θα σας δώσει και την επιτυχία. Η συμβολή ενός Τοξότη στην ζωή σας είτε με συμβουλές είτε με θέματα διδασκαλίας ή με νομική βοήθεια θα είναι πολύτιμη. Η πρόταση για ταξίδι στο εξωτερικό θα σας έρθει ουρανοκατέβατη και θα σας ενθουσιάσει. Ένας Υδροχόος είναι πολύ κοντά σας και μπορεί να παίζει και τον ρόλο του φίλου συμβούλου.

Σαν σήμερα. . .6 Φεβρουαρίου

Εικόνα
Γεγονότα 1820:  Ξεκινά η πρώτη προσπάθεια επαναπροώθησης των μαύρων από την Αμερική στην Αφρική, με τη δημιουργία του κράτους της Λιβερίας. 1825:  Καταδικάζεται και φυλακίζεται ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ως ηγέτης της αντικυβερνητικής παράταξης, μεσούσης της Ελληνικής Επανάστασης. ( Β' Εμφύλιος Πόλεμος )

Σε πολεμικό μέτωπο εξελίσσεται η απεργία των οικοδόμων

Εικόνα
Πεδίο μάχης χθες η Πάφος.- Ο Πρόεδρος Χριστόφιας διέταξε διερεύνηση των επεισοδίων.-  Έκκληση Αβέρωφ στους κοινωνικούς εταίρους για διάλογο υπό την Υπ. Εργασίας.- Δεκάτη ημέρα σήμερα χωρίς διέξοδο.-

Χριστόφιας: Το κράτος είναι κοντά στους επιχειρηματίες

Εικόνα
H αναπτυξιακή προσπάθεια των ιδιωτικών επιχειρήσεων στην Κύπρο εξελίσσεται μέσα σε αντίξοες συνθήκες, λόγω της κατοχής και του διεθνούς ανταγωνισμού, επεσήμανε ο Πρόεδρος Χριστόφιας, προσθέτοντας ότι «το κράτος βρίσκεται κοντά στους επιχειρηματίες μας».

Υπογράφεται το συμβόλαιο με τη Total για τα τεμάχια 10 και 11

Εικόνα
Εγκρίθηκε χθες από το Υπουργικό.-  Το πράσινο φως για την υπογραφή συμφωνίας μεταξύ της Κύπρου και της γαλλικής εταιρείας Total για χορήγηση αδειών έρευνας υδρογονανθράκων για τα τεμάχια 10 και 11 εντός της ΑΟΖ της Κύπρου, άναψε το Υπουργικό Συμβούλιο.

Αυστηρότερη νομοθεσία για το «ξέπλυμα» προτείνει η Κομισιόν

Εικόνα
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εισηγήθηκε μέσω δύο νομοθετικών προτάσεων την ενίσχυση των υφιστάμενων κανόνων για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και μεταφορά κεφαλαίων. Η αυστηρότερη κοινοτική νομοθεσία κρίνεται επιβεβλημένη διότι οι απειλές που συνδέονται με το «ξέπλυμα» βρώμικου χρήματος εξελίσσονται συνεχώς, πράγμα το οποίο απαιτεί τακτικές επικαιροποιήσεις των κανόνων.

Νέο ρεκόρ ανέργων τον Ιανουάριο – Αύξηση 8.831 από πέρυσι

Εικόνα
Στους 45.933 ανήλθαν το Ιανουάριο του 2013 οι άνεργοι, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ, σε σχέση με τους 41.625 ανέργους του Δεκεμβρίου  και τους  37.102  του Ιανουαρίου του 2012.