Ουδέν σχόλιον!


Με πέντε χρυσά, πέντε αργυρά και εφτά χάλκινα μετάλλια επιστρέφει η Κύπρος από τους Παγκόσμιους Χειμερινούς Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2013, που διεξήχθηκαν στην Κορέα.





Κραυγή αγωνίας και δραματική έκκληση προς την πολιτεία να επανεξετάσει την απόφαση της κυβέρνησης Χριστόφια στο πλαίσιο της κατ’ αρχήν συμφωνίας με την Τρόικα, για απόλυση των 992 έκτακτων ωρομίσθιων υπαλλήλων, εξέφρασαν οι ωρομίσθιοι που μένουν χωρίς δουλειά.








Την απόφαση πήρε κατά τη χθεσινή συνεδρία του το Υπουργικό.- Θα μετέχουν και εκπρόσωποι των κομμάτων.-
Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέφανο Στεφάνου, «στο πλαίσιο των καθιερωμένων συναντήσεων του Υπουργού Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού με τους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών κομμάτων για συζήτηση του θέματος των υδρογονανθράκων είχε τεθεί από τον Υπουργό, στη σύσκεψη της 9ης Νοεμβρίου 2012, το θέμα της σύστασης Συμβουλίου Ενεργειακής Πολιτικής».




Μείωση στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος έχει παρατηρηθεί στην Κύπρο φέτος το χειμώνα σε σχέση με τον περσινό. Η μείωση αυτή αποδίδεται, κατά κύριο λόγο, στην οικονομική κρίση που μαστίζει την Κύπρο.
Η μείωση στην κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος διαπιστώνεται από τα ημερήσια στοιχεία του Διαχειριστή Συστήματος Μεταφοράς.  Λαμβάνοντας υπόψη την κατανάλωση στις αρχές του φετινού Ιανουαρίου, ημέρες κατά τις οποίες είχαν καταγραφεί οι χαμηλότερες θερμοκρασίες φέτος, και συγκρίνοντας την με την κατανάλωση κατά τις κρύες ημέρες του περσινού Ιανουαρίου, διαπιστώνεται ότι υπάρχει μείωση.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"