Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 14, 2012

Το μνημόνιο της Τρόικας για τις τράπεζες. (ολόκληρο)

Εικόνα
Λευκωσία:  Το τραπεζικό σύστημα αλλάζει άρδην και οι αλλαγές που θέλει η Τρόικα φαίνεται ότι μπλοκάρουν την ανάπτυξη και ο κεφαλαιακός κορσές σφίγγει.

Το Μνημόνιο ολόκληρο / (ή καλύτερα το Μνημόσυνο)

Εικόνα
  Λευκωσία:  Σε μια νέα πραγματικότητα προσγειώνει τη ζωή μισθωτών και συνταξιούχων η Τρόικα και από την άλλη βάζει την Κυβέρνηση σε κυνήγι για να βρει €680 εκατ. σε διάστημα 15 μηνών. Δοαβάστε με λεπτομέρεια τη θεραπεία-σοκ που προτείνει η Τρόικα και πρέπει να διαπραγματευτεί η Κυβέρνηση για να αποφύγει περισσότερες δυσάρεστες καταστάσεις. Το σημείωμα για το μνημόνιο και οι εισηγήσεις της Τρόικας περιλαμβάνουν περικοπές, αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις, κατάργηση της ΑΤΑ και στον ιδιωτικό τομέα σε συμφωνία με τους κοινωνικούς εταίρους.

Σαν σήμερα. . .14 Σεπτεμβρίου

Εικόνα

Tα Ζώδια 14/9

Εικόνα

Ανάφλεξη της αντιπαράθεσης προκάλεσαν οι διαρροές για τις προτάσεις της Τρόικα

Εικόνα
Σε νέα ύψη  εκτινάχθηκαν οι αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης για τη στάση της Κυβέρνησης στο θέμα της οικονομίας, μετά και τις νέες διαρροές  αναφορικά με τα καταθλιπτικά μέτρα που έχει προτείνει η Τρόικα. Τα κόμματα κατ αγγέλλουν την κυβέρνηση για σκοταδισμό και ζητούν άμεση ενημέρωση για χάραξη κοινής στρατηγικής αντιμετώπισης του θέματος, κατηγορώντας την παράλληλα για επικοινωνιακά παιχνίδια με «αβολίδωτη αντιπαράθεση με την Τρόικα», οπως χαρακτηριστικά ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι Οικολόγοι.