Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 30, 2013

*Ζώδια 30/5

ΚΡΙΟΣ Επειδή διαλέγετε τον εύκολο δρόμο της επαφής και της επικοινωνίας θα κερδίσετε και θα περάσετε την απέναντι όχθη πιο εύκολα και αβίαστα. Σίγουρα θα μπείτε μπροστά σε κάποιες ομάδες ή στο φιλικό σας περιβάλλον για να βγάλετε ακόμα και το φίδι από την τρύπα. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο επενδύετε σε μια κατάσταση που μπορεί να σας φαίνεται καινούργια και ίσως και πολύ πρωτοποριακή και αυτό είναι που σας κάνει να ενθουσιάζεστε περισσότερο. Πιθανόν κέρδος από εμπορική κίνηση. Αν σχετίζεστε με Δίδυμο ή Υδροχόο θα δείτε ότι θα τα πάτε πολύ καλά.

Σαν σήμερα. . .30 Μαΐου

Εικόνα
Γεγονότα 1917:  Ο Αλέξανδρος Α' ανεβαίνει στο θρόνο του Βασιλείου της Ελλάδος, μετά την παραίτηση του πατέρα του Κωνσταντίνου. 1941:  Δύο 19χρονοι φοιτητές, ο Μανώλης Γλέζος και ο Απόστολος Σάντας, με μία παράτολμη ενέργειά τους,  κατεβάζουν από την Ακρόπολη τη γερμανική σημαία  και αναρτούν την ελληνική.

Στήριγμα για την Ελλάδα ο τουρισμός

Εικόνα
Στήριγμα για την Ελλάδα, στη μάχη για να ξαναφτιάξει το μέλλον της «μετά από μια σκληρή δοκιμασία και μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες κρίσης», χαρακτήρισε τον Τουρισμό, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε ομιλία του στην 21η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, στην Αθήνα.

Δύο νεκροί από τυφώνα

Εικόνα
Δυο νεκροί είναι ο αρχικός απολογισμός από την προσέγγιση του τυφώνα Μπάρμπαρα, στις παράκτιες περιοχές του Μεξικού. Η Μπάρμπαρα που είναι ο πρώτος τυφώνας που πλήττει την κεντρική Αμερική για τη περίοδο του 2013, από την πλευρά του Ειρηνικού Ωκεανού, προσέγγισε την ξηρά στο νοτιοανατολικό τμήμα του Μεξικού στις 20:10 GMT της Τετάρτης.

Πτώση 0,27% του δείκτη ΧΑΚ

Εικόνα
Ο δείκτης Dow Jones σημείωσε αρνητική μεταβολή κατά 0.69%, με τον δείκτη Standard & Poor's 500 να μειώνεται κατά 0,70% και τον δείκτη Nasdaq να μειώνεται κατά 0.61%. Στην Ευρώπη, και συγκεκριμένα στο Λονδίνο, ο FTSE 100 μειώθηκε κατά 1,99%, στο Παρίσι ο CAC 40 έκλεισε αρνητικά κατά 1,89% και στη Φραγκφούρτη ο DAX έκλεισε με πτώση 1,70%. Στην Ελλάδα, αρνητικά κινήθηκε ο γενικός δείκτης τιμών του Χρηματιστηρίου Αθηνών, σημειώνοντας πτώση της τάξης του 2,80%. Στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου πτωτικά κινήθηκε ο Γενικός Δείκτης, σημειώνοντας πτώση 0,27%