Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 13, 2013

Όλα τα Ζώδια 13/2

ΚΡΙΟΣ   Νέα δυναμικά ξεκινήματα ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Θα αναλάβετε πολύ δυναμικές πρωτοβουλίες οι οποίες θα σας αναπτύξουν πέραν του δέοντος αλλά μπορεί να γίνουν και κάποιες ανατρεπτικές κινήσεις από εσάς που ίσως με τον τρόπο σας χαλάσετε κάποιες ισορροπίες που θα αιφνιδιάσουν τα πολύ δικά σας πρόσωπα. Από την άλλη είστε πιο κοινωνικοί και κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο κάνετε κινήσεις μέσα σε ομάδες ή μια συνεργασία που μπορεί να σας βελτιώσουν το προσωπικό σας επαγγελματικό θέμα.

Σαν σήμερα. . .13 Φεβρουαρίου

Εικόνα
Γεγονότα 1633:  Ο ιταλός αστρονόμος Γαλιλαίος (Γκαλιλέο Γκαλιλέι) φτάνει στη Ρώμη για να δικαστεί ενώπιον της Ιεράς Εξέτασης, κατηγορούμενος για τη δοξασία του ότι η Γη γυρίζει γύρω από τον Ήλιο.

Τέλος στην απεργία των οικοδόμων - Πιάνουν σήμερα δουλειά

Εικόνα
Οι δύο πλευρές δέχτηκαν πρόταση του Υπουργείου η συμφωνία να ισχύει για ενάμιση χρόνο.-   Υπογράφηκε χθες βράδυ η καταρχήν συμφωνία για τη συλλογική σύμβαση στην οικοδομική βιομηχανία, δίνοντας ουσιαστικά τέλος στην απεργία των οικοδόμων των τελευταίων τριών εβδομάδων.

Πικρία Χριστόφια για Ευρώπη – Ζητήσαμε στήριξη και πήραμε κατατρεγμό

Εικόνα
Κατά μέτωπο επίθεση στην Ευρώπη κατά την επίσκεψη του στην Αθήνα.- «Όταν σε βρουν σε αδύνατη θέση, σε βαράνε από πάνω».- ΑΘΗΝΑ: Την πικρία του για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η Κύπρος από τη στιγμή που προσέφυγε στον Μηχανισμό Στήριξης εξέφρασε ο Δημήτρης Χριστόφιας, στη διάρκεια των επαφών του με την πολιτειακή και πολιτική ηγεσία.

Πρόθυμη να συνεργαστεί για το "ξέπλυμα" η Κυβέρνηση

Εικόνα
Στήριξη Σιαρλή από το Προεδρικό.-  Η Κυπριακή Δημοκρατία θα συνεχίσει να στηρίζει τις θέσεις αρχών στo θέμα  της ανάθεσης σε ιδιωτικό οργανισμό της διενέργειας αξιολόγησης για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, με διεκδικητικότητα και αποφασιστικότητα όπως έπραξε μέχρι σήμερα, δήλωσε ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρίστος Χριστοφίδης.

TPAO και Shell υπογράφουν συμφωνία 350 εκ. δολαρίων

Εικόνα
Για έρευνες ΦΑ στη Μαύρη Θάλασσα.-  Συμφωνία 350 εκ δολαρίων για έρευνες φυσικού αερίου και πετρελαίου θα υπογράψει την Πέμπτη η Τουρκική Εταιρεία Πετρελαίου (ΤΡΑΟ) και ο κολοσσός Shell.

Η Ελλάδα άντλησε 1,3 δισ. ευρώ από έντοκα γραμμάτια

Η Ελλάδα πώλησε την Τρίτη τρίμηνα έντοκα γραμμάτια του ελληνικού δημοσίου, συνολικής αξίας €1,3 δισεκατομμυρίων για να αναχρηματοδοτήσει προηγούμενη έκδοση που λήγει στις 15 Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε ο ελληνικός Οργανισμός Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).