Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 18, 2013

Σαν σήμερα. . . 18 Απριλίου

Εικόνα
Γεγονότα 716:  Ο στρατηγός Λέων ο Ίσαυρος αναγορεύεται από το στρατό σε αυτοκράτορα του Βυζαντίου και γίνεται ο ιδρυτής της δυναστείας των Ισαύρων ως Λέων Γ'. 1906:   Καταστροφικός σεισμός, μεγέθους 7,8 Ρίχτερ, πλήττει το Σαν Φρανσίσκο . Οι νεκροί υπολογίζονται σε 3.000, ενώ οι άστεγοι σε 300.000.

*Ζώδια 18/4

ΚΡΙΟΣ Η ενέργειά σας είναι πολύ έντονη τουλάχιστον για σήμερα. Kυρίως οι γεννημένοι των τελευταίων ημερών είστε επιφορτισμένοι υπερβολικά στο να κάνετε κάτι που θα σας βγάλει από την αδράνεια και την αφάνεια και από την άλλη θα πρέπει να προστατέψετε κάποια πράγματα και αυτό σας δημιουργεί αναγκαστική επιφύλαξη. Γενικά όμως κινείστε στο να κερδίσετε χρήματα γιατί έχετε γίνει περισσότερο πρακτικοί και προσγειωμένοι. Η τεχνική της προσέγγισης μιας νέας πιο κερδοφόρας κατάστασης θα σας δώσει ελπίδες για οικονομική ανάκαμψη.

Κόψε - ράψε στις εξαιρέσεις για κούρεμα στην Τρ. Κύπρου

Εικόνα
Λευκωσία:  Σε νέα βάση μπαίνουν οι εξαιρέσεις από το κούρεμα καταθέσεων σε Τράπεζα Κύπρου και Λαϊκή, καθώς η Κυβέρνηση έχει αποφασίσει να μην εξαιρέσει πλήρως τις καταθέσεις των ασφαλιστικών εταιρειών και των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το υπουργείο Οικονομικών ενημέρωσε ήδη την Κεντρική Τράπεζα ότι:

Ανοικτοί αιθέρες προς όφελος του τουρισμού

Εικόνα
Λευκωσία:  Πολιτική ανοικτών αιθέρων, επανένταξη ανέργων στην εργασία, καζίνο, αξιοποίηση της κρατικής γης, αλλαγή συντελεστών δόμησης και μεικτές τουριστικές αναπτύξεις περιλαμβάνονται στα μέτρα που αναμένεται να εξαγγείλει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Χρηματισμός μαθητών για πάρτι σε κλαμπ

Εικόνα
Λευκωσία:  Ηχογραφημένη συνομιλία νυκτερινού κέντρου με μαθητή, που αποκαλύπτουμε σήμερα, ξεσκεπάζει ένα φαινόμενο που πήρε τρομακτικές διαστάσεις μέσα στα σχολεία.

Στόχος η ροή €70 εκατ. από τα ακίνητα

Εικόνα
Λευκωσία:  Ούτε ικανοποιητική, ούτε δίκαιη η φορολόγηση των ακινήτων, αλλά θα είναι υποχρεωτική και αναγκαία, δήλωσε  ο υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση θα παραμείνει στη φιλοσοφία της φορολόγησης των ακινήτων σε ποσοστιαία βάση για την εξασφάλιση πρόσθετων εσόδων περίπου €70 εκατ. Όπως εξήγησε, η φορολόγηση των ακινήτων είναι η μόνη εκκρεμότητα που απόμεινε στην Κυβέρνηση, όσον αφορά στις δεσμεύσεις που περιλαμβάνονται στο Μνημόνιο. Συμπλήρωσε επίσης ότι αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για την καταβολή της πρώτη δόση της δανειακής σύμβασης.

Πουλούσαν «μαύρη αγορά» αριθμούς εξυπηρέτησης

Εικόνα
Λευκωσία:  Απίστευτη περιπέτεια έζησαν πριν από δύο μέρες στο Κέντρο Υγείας της Αγλαντζιάς οι ηλικιωμένοι που πήγαν εκεί νωρίς το πρωί, για να τους δει οδοντίατρος. Λίγο μετά που άνοιξε το Κέντρο, όλοι τους ήταν γύρω από το μηχάνημα το οποίο εκδίδει αριθμούς, με βάση τους οποίους καθορίζεται η σειρά για τις επισκέψεις στο οδοντιατρείο.