Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 10, 2013

Συρρίκνωση 5,9% στην οικονομία, ανακοίνωσε η Στατιστική Υπηρεσία.-

Εικόνα
Αρνητικό ρυθμό ανάπτυξης 5.9% κατέγραψε η κυπριακή οικονομία κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2013, σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2012, σύμφωνα με τα αναθεωρημένα στοιχεία που ανακοίνωσε η Στατιστική Υπηρεσία.

Γυμνόστηθες έκαναν εισβολή στην ισπανική βουλή.-

Εικόνα
Tρεις γυναίκες, μέλη της φεμινιστικής οργάνωσης Femen, διέκοψαν την Τετάρτη τη συνεδρίαση του ισπανικού Κοινοβουλίου διαμαρτυρόμενες για το σχέδιο της συντηρητικής κυβέρνησης να περιορίσει το δικαίωμα στην άμβλωση. Οι ακτιβίστριες μπήκαν στην αίθουσα κατά τη διάρκεια συζήτησης των βουλευτών. Έβγαλαν τις μπλούζες τους και άρχισαν να φωνάζουν «Η άμβλωση είναι ιερή», μέχρι που παρενέβησαν οι αστυνομικοί φρουροί και τις οδήγησαν εκτός του Κοινοβουλίου.

Καταγραμμένος σε κλειστό κύκλωμα ο φόνος στην Αγία Νάπα – 8ήμερη κράτηση στον ύποπτο του φονικού.-

Εικόνα
Στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου οδηγήθηκε χθες ο 35χρονος ύποπτος ο οποίος συνελήφθη για τη στυγερή δολοφονία του 66χρονου οδηγού ταξί Παντελή Αντωνίου Ρόπα, στην Αγία Νάπα την Τρίτη το μεσημέρι. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ανακριτής της υπόθεσης η Αστυνομία Αμμοχώστου έχει πληροφορία ότι ο ύποπτος αναζητούσε το θύμα από την προηγούμενη μέρα με απειλητικές διαθέσεις.

Συνάντηση Αναστασιάδη-Έρογλου στις4 Νοεμβρίου ανακοίνωσε ο Βταβούτογλου– Δεν έχει ακόμη καθοριστεί ημερομηνία λέγουν τα Ην. Έθνη.-

Εικόνα
Στις 4 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με τον Τ/Κ ηγέτη Ντερβίς Έρογλου, σύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργού Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου. Σε δηλώσεις ύστερα από συνάντηση στην άγκυρα με τον λεγόμενο ΥΠΕΞ του ψευδοκράτους Οζντίλ Ναμί, ο Νταβούτογλου είπε ότι η διαπραγματευτική διαδικασία για το κυπριακό έχει φθάσει σε κρίσιμο σημείο. 

Τη βρήκε από τον φίλο του Μιλτιάδη ο Χριστόφιας.- Στα Δικαστήρια για χρέος 600 χιλ. ευρώ .- «Πικραμένος» δηλώνει ο τέως Πρόεδρος.-

Εικόνα
Δημοσιογραφικές πληροφορίες έφεραν χθες τον εργολάβο Μιλτιάδη Νεοφύτου να παίρνει στα Δικαστήρια τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια. Ο Μιλτιάδης Νεοφύτου απαιτεί από την οικογένεια Χριστόφια 600 χιλιάδες ευρώ για κατασκευαστικές εργασίες στην τριώροφη οικοδομή της οικογένειας Χριστόφια στην Έγκωμη και στο εξοχικό στο Κελλάκι, διότι δεν του έχουν καταβληθεί τα χρήματα.

Cyprus Rally 2013: 26 πληρώματα στην εκκίνηση αύριο βράδυ από το Μουσείο.-

Εικόνα
Όλα έτοιμα για την πρώτη μέρα διαδικασιών του Cyprus Rally 2013, με όλα τα ξένα πληρώματα να βρίσκονται ήδη εδώ και τα ντόπια πληρώματα να είναι έτοιμα για δράση. Το CNP Asfalistiki Cyprus Rally 2013 αποτελεί ταυτόχρονα τον προτελευταίο γύρο του πρωταθλήματος Μέσης Ανατολής.

Πιλότος πέθανε εν πτήσει και επιβάτης προσγείωσε το αεροσκάφος.-

Εικόνα
Επιτυχή αναγκαστική προσγείωση με τη βοήθεια δύο εκπαιδευτών που βρίσκονταν στον πύργο ελέγχου πραγματοποίησε σε βρετανικό αεροδρόμιο ο επιβάτης ενός αεροσκάφους τύπου Τσέσνα, όταν ο πιλότος κατέρρευσε λόγω αδιαθεσίας, η οποία προκάλεσε αργότερα το θάνατό του.