Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 6, 2012
Εικόνα

Παπαδήμος: Συμπαράταξη με την Κύπρο για τερματισμό της κατοχής

Εικόνα
Κυπριακό, Ενεργειακό και Προεδρία στο επίκεντρο των συνομιλιών του Ελληνα Πρωθυπουργού στη Λευκωσία.- Σήμερα το μεσημέρι προσφωνεί την Κυπριακή Βουλή.

Διαπιστώθηκε ότι το κακό ήλθε από τα κατεχόμενα

Εικόνα
Νέες αυξήσεις στους λογαριασμούς της ΑΗΚ φέρνει το μπλακάουτ Οι καταναλωτές θα κληθούν να πληρώσουν το κόστος  για τα μέτρα που θα παρθούν για αντιμετώπιση παρόμοιων περιστατικών όπως το προχθεσινή, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΗΚ, Κώστα Γαβριηλίδη.

Ο Γιώργος Λιλλήκας ανακοινώνει σήμερα υποψηφιότητα

Εικόνα
Την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για τις Προεδρικές Εκλογές του 2013 αναμένεται ότι θα ανακοινώσει σήμερα ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Λιλλήκας.

Πολεμική ατμόσφαιρα στην Ολομέλεια της Βουλής για το ΡΙΚ

Εικόνα
Αποχώρηση του ΑΚΕΛ - Προϋπολογισμός μόνο για μισθούς και Προεδρία - Ψηφίστηκε και το κονδύλι για τους έκτακτους γιατρούς.

Νέες απειλές Νταβούτογλου για Κυπριακή Προεδρία

Εικόνα
Εάν δεν υπάρξει λύση στο Κυπριακό μέχρι την 1η Ιουλίου, η Τουρκία δεν θα έχει καμία επαφή με την προεδρία της ΕΕ, την οποία θα αναλάβει η ελληνοκυπριακή διοίκηση νότιας Κύπρου”, είπε προκλητικά ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου μετά τη συνάντηση που είχε χτες στην τουρκική πρωτεύουσα με τον Βέλγο ομόλογό του Ντιντιέ Ρεντέρ.

Συλικιώτης: «Αυξημένο ενδιαφέρον για νέες αδειοδοτήσεις»

Εικόνα
Ενημέρωσε την Επ. Εμπορίου της Βουλής για τις εξελίξεις Αυξημένο είναι το ενδιαφέρον των ξένων εταιρειών για τον δεύτερο γύρο αδειοδοτήσεων στην Κυπριακή ΑΟΖ, δήλωσε ο υπουργός Εμπορίου Νεοκλής Συλικιώτης ο οποίος πραγματοποίησε χθες την πρώτη συνάντηση του με την επιτροπή Εμπορίου της Βουλής.