Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 30, 2013

Δύο βόμβες αναμένουν στο Προεδρικό τον Νίκο Αναστασιάδη–

Εικόνα
Η επιστολή Πανίκου Δημητριάδη και το πόρισμα της Ερευνητικής Επιτροπής για την οικονομία.- Επείγοντα και κρίσιμα θέματα βρίσκει μπροστά του με την επιστροφή του σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο Νίκος Αναστασιάδης , μετά την επίπονη διπλωματία για το Κυπριακό, που είχε να διεκπεραιώσει κατά την παρουσία του στη Νέα Υόρκη.

ΔΗΣΥ: Και φυλακή, και επιστροφή χρημάτων για σκάνδαλα

Εικόνα
Από τη στιγμή που κάποιος καταδικάζεται για ένα σκάνδαλο και αποδεδειγμένα πήρε λεφτά που δεν του ανήκουν, δεν θα πρέπει μόνο να φυλακίζεται για κάποια χρόνια αλλά να επιστρέφει και τα χρήματα, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, εκφράζοντας παράλληλα την ετοιμότητα του κόμματος του να αναλάβει πρωτοβουλία για να αλλάξει το νομικό πλαίσιο, σε περίπτωση που αυτό χρειάζεται να γίνει.

Ομήρου: Δεν θα αποδεχθούμε νεο-ανανικές λύσεις, λόγω της κρίσης.-

Εικόνα
Το μήνυμα ότι η οικονομική κρίση δεν θα μας λυγίσει και δεν θα μας γονατίσει για να αποδεχθούμε νεο-ανανικές λύσεις, έδωσε χθες ο Προεδρεύων της Δημοκρατίας και Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου, ο οποίος είπε πως είναι χρέος μας προς τους αθάνατους ήρωες της Κύπρου να δώσουμε λύσεις, που δεν θα θέτουν σε κίνδυνο τη φυσική και εθνική επιβίωση του Κυπριακού Ελληνισμού.

Παρέμβαση πρώην πρυτάνεων: – Ν’ ανοίξει αμέσως τω Πανεπιστήμιο Αθηνών.-

Εικόνα
ΑΘΗΝΑ: Τη ριζική τους διαφωνία με το κλείσιμο του Πανεπιστημίου Αθηνών, «όσο μεγάλο κι αν είναι το πλήγμα που έχει υποστεί», εκφράζουν με ανακοίνωσή τους οι πρώην πρυτάνεις του ΕΚΠΑ Μιχάλης Σταθόπουλος, Πέτρος Γέμτος, Κωνσταντίνος Δημόπουλος, Γεώργιος Μπαμπινιώτης, Χρίστος Κίττας και Δημοσθένης Ασημακόπουλος έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο ανώτατο ίδρυμα.

Μικρότερα από τα αναμενόμενα τα αποθέματα της Αφροδίτης… Αλλά έχουν εντοπιστεί άλλα οκτώ κοιτάσματα.-

Εικόνα
Μικρότερες από ότι οι αναμενόμενες είναι οι ποσότητες φυσικού αερίου στο κοίτασμα Αφροδίτη σύμφωνα με τα αποτελέσματα της επιβεβαιωτικής γεώτρησης. Η ποσότητα είναι λίγο χαμηλότερη του ορίου που έχει τεθεί ως κριτήριο για τη λειτουργία τερματικού υγροποίησης, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πλέον σκέψεις σε ότι αφορά τον ενεργειακό σχεδιασμό της Κύπρου.

Επίσημη επίσκεψη Δ. Αβραμόπουλου στην Κύπρο

Εικόνα
Διήμερη επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο αρχίζει σήμερα Δευτέρα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελληνική Κυβέρνηση στους εορτασμούς για την 53η επέτειο ανακήρυξης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Τάγματα Εφόδου από παιδιά είχε δημιουργήσει η Χρυσή Αυγή -

Εικόνα
Τι αναφέρει το πόρισμα με το οποίο ο εισαγγελέας «έδεσε» τη Χρυσή Αυγή - Κείμενο - σταθμός της ελληνικής Δικαιοσύνης για την προστασία της Δημοκρατίας - Τα μέλη της στρατολογούσαν ανηλίκους και είχαν δημιουργήσει τάγματα εφόδου αμιγώς από παιδιά 14 - 17 χρόνων - Δολοφονίες, απόπειρες ανθρωποκτονιών, εμπρησμοί και εκβιασμοί - Ο ρόλος στελεχών της Αστυνομίας.-