Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 21, 2012

Tα Ζώδια 21/8 !

Εικόνα
Γενικό προφίλ Ακόμα και αν κάποια πράγματα δεν είναι εύκολο να εξελιχθούν άμεσα όπως επιθυμείτε, μπορείτε σίγουρα να κινηθείτε διπλωματικά, βελτιώνοντας πρωτίστως τις δημόσιες σχέσεις σας. Οι επαφές με τα κατάλληλα πρόσωπα θα σας ανάψουν και το πράσινο φως για τη συνέχεια. Κι αν τυχόν υπάρχει μια αμφιταλάντευση ή ακόμα και αμφισβήτηση των επιλογών σας, είτε από άλλους είτε ακόμη κι από εσάς τους ίδιους, να θυμάστε πως «στη ζωή δεν παίρνεις αυτά που αξίζεις αλλά αυτά που διαπραγματεύεσαι». Παλέψτε το λοιπόν!

Σαν σήμερα. . . 21 Αυγούστου

Εικόνα
Γεγονότα 1716:  Οι Οθωμανοί Τούρκοι αποτυγχάνουν να καταλάβουν την Κέρκυρα. 1866:  Σε γενική συνέλευση των Κρητών στα Σφακιά αποφασίζεται η ένωση της Μεγαλονήσου με την Ελλάδα. 1911:  Ένας ιταλός σερβιτόρος  αφαιρεί από το μουσείο του Λούβρου τον διάσημο πίνακα  Μόνα Λίζα   του  Λεονάρντο Ντα Βίντσι . Θα βρεθεί δύο χρόνια αργότερα.

Πλήρη άγνοια ομολογεί η Κυβέρνηση για τις έρευνες του Ναυτίλου

Εικόνα
Το ΕΤΕΚ έχει πληροφορίες ότι αναζητείται ουράνιο  στην Κυπριακή ΑΟΖ, όχι όμως για λογαριασμό της Κύπρου.- Ήδη, όπως έγραψε χθες κατ’ αποκλειστικότητα η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, επισημάνθηκαν κοιτάσματα μαγκανίου και τιτανίου._ Πίσω από τις έρευνες η Τουρκία, η οποία διεκδικεί την κυπριακή ΑΟΖ ως μέρος της υφαλοκρηπίδας  της.

Ο CIPA δικαιολογεί τον Γιαγκ Κι και επιρρίπτει ευθύνες στην Κυβέρνηση

Εικόνα
Ακολουθούνται  πράγματι χρονοβόρες και πολύπλοκες διαδικασίες, καταγγέλλει ο Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης.- Η Κυβέρνηση δεν λαμβάνει υπόψη τον  CIPA.

«Προικοσύμφωνο» χαρακτήρισε ο Μαλάς συμφωνία ΔΗΣΥ-ΔΗΚΟ

Εικόνα
Ο ίδιος προτιμά, είπε, γάμο από ειδύλλιο.-  Δεν είναι καιρός για ευφυολογήματα, απαντά το ΔΗΚΟ, αλλά ώρες ευθύνης και εθνικής συνεννόησης.-

Ορφανίδης: Λάσπη τα περί συγκάλυψης και διαπλοκής Σαρρή

Εικόνα
« Τις ζημιές 4 δις στις κυπριακές τράπεζες επέφεραν οι χειρισμοί Χριστόφια…» Στην αντεπίθεση πέρασε με γραπτή του δήλωση ο πρώην διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Αθανάσιος Ορφανίδης, απαντώντας στα όσα του καταλόγιζε δημοσίευμα της εφημερίδας Χαραυγή, το οποίο υποστήριζε ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του υπήρχε σύγκρουση συμφερόντων σχετικά με τη συμμετοχή του κ. Σαρρή σε διοικητικά συμβούλια άλλων οργανισμών και ότι δήθεν ο ίδιος το αγνόησε.

Κυπριακές Αερογραμμές: Βουλή και Σιαρλής έλυσαν τον γρίφο

Εικόνα
Διορίστηκε ΔΣ και εκταμιεύονται τα πρώτα 15 εκατομμύρια.-  Έκλεισε στη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής το κεφάλαιο του διορισμού των οκτώ νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) των Κυπριακών Αερογραμμών (ΚΑ) τα οποία θα διοριστούν από την Κυβέρνηση, μετά και την εξασφάλιση της σύμφωνης γνώμης της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής.

Ένοχος ο Ασιλ Ναδίρ σε τρεις κατηγορίες κλοπής εκατομμυρίων

Εικόνα
Εκκρεμούν άλλες εννέα κατηγορίες εναντίον του.-  ΛΟΝΔΙΝΟ: Το Κακουργιοδικείο Όλντ Μπέυλυ στο Λονδίνο βρήκε ένοχο τον Τουρκοκύπριο επιχειρηματία Ασίλ Ναδίρ σε τρείς κατηγορίες κλοπής εκατομμυρίων λιρών σε σχέση με τη κατάρρευση της εταιρείας του Πόλυ Πέκ. Οι ένορκοι συνεχίζουν να διαβουλεύονται για εννέα άλλες κατηγορίες για κλοπή τις οποίες αντιμετωπίζει ο Ναδίρ έπειτα από γνωμάτευση του δικαστή ότι θα αποδεχθεί κατά πλειοψηφία ετυμηγορία. Ο Ναδίρ, 71 ετών, θα παρουσιαζόταν ενώπιον βρετανικού δικαστηρίου το 1993 αλλά κατέφυγε στην κατεχόμενη Κύπρο με ενοικιασμένο τζετ. Επέστρεψε στη Βρετανία το 2010 για να αντιμετωπίσει τις εναντίον του κατηγορίες. Κατά την έναρξη της δίκης πριν από 8 μήνες η κατηγορούσα Αρχή ανέφερε ότι τα κλοπιμαία χρήματα χρησιμοποιούνταν για την αποπληρωμή χρεών. Οι τρείς κατηγορίες για τις οποίες βρέθηκε ένοχος ο Ναδίρ είναι κλοπή 1.3 εκ. στερλινών από την Πόλυ Πέκ για αγορά μετοχών από την ίδια εταιρεία τον Ιούνιο του 1989, κλοπή 1 εκ. στερλινών από την Πόλυ Πέκ

Η Τράπεζα Κύπρου συζητεί με την Alpha Bank ανταλλαγή δανειακών χαρτοφυλακίων

Εικόνα
Η ανταλλαγή στοιχείων του ενεργητικού και του παθητικού της Τράπεζας Κύπρου με μια από τις ελληνικές τράπεζες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο, αποτελεί μια πιθανή επιλογή του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου, στο πλαίσιο της προσπάθειας ενίσχυσης της κεφαλαιακής του θέσης. 

Σύλληψη μητέρας και κόρης για τον θάνατο μοτοσικλετιστή

Νεαρός 25 χρόνων, ο Γιώργος Καμηλάρης από τους Τρούλλους, έχασε χθες τα ξημερώματα τη ζωή του σε δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Μακαρίου στη Λάρνακα.