Tα Ζώδια 21/8 !


Γενικό προφίλ
Ακόμα και αν κάποια πράγματα δεν είναι εύκολο να εξελιχθούν άμεσα όπως επιθυμείτε, μπορείτε σίγουρα να κινηθείτε διπλωματικά, βελτιώνοντας πρωτίστως τις δημόσιες σχέσεις σας. Οι επαφές με τα κατάλληλα πρόσωπα θα σας ανάψουν και το πράσινο φως για τη συνέχεια. Κι αν τυχόν υπάρχει μια αμφιταλάντευση ή ακόμα και αμφισβήτηση των επιλογών σας, είτε από άλλους είτε ακόμη κι από εσάς τους ίδιους, να θυμάστε πως «στη ζωή δεν παίρνεις αυτά που αξίζεις αλλά αυτά που διαπραγματεύεσαι». Παλέψτε το λοιπόν!

«Προχωρήστε εκεί που θέλετε»
Σήμερα, είναι μια ιδανική μέρα για να αξιοποιήσετε τις δημιουργικές σας ιδέες, αναλαμβάνοντας δράση και πιθανόν έχοντας τη στήριξη σημαντικών προσώπων. Ίσως κάποια πράγματα καθυστερήσουν ή σας βάλλουν σε ένα δίλημμα αλλά δεν θα κρατήσουν πολύ και σύντομα θα πάρουν το δρόμο τους. Ό έρωτας πνέει με τα πανιά ενός ζεστού αέρα. Οι γεννημένοι του 1968 ίσως χαλάσετε κάποια χρήματα για ανάγκες του σπιτιού.
«Συμφωνίες»
Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο έχετε τη βοήθεια να επιτύχετε σε κάποιες συναλλαγές, αξιοποιώντας πληροφορίες ή ακόμα και γνωριμίες κοντινών σας προσώπων. Επαγγελματικά, η συνεργασία θα αποδειχθεί πολύ σημαντική, αφού θα βοηθήσει, πέρα από το να δημιουργηθεί ένα θετικό κλίμα, να αυξηθεί και η παραγωγικότητα. Θέματα ακίνητης περιούσιας και οικίας ίσως απαιτήσουν κάποια γραφειοκρατική δουλειά. Οι γεννημένοι του 1971 θα ζητήσετε κάποια εξυπηρέτηση.
«Μεγαλύτερες ανάγκες»
Σήμερα, είναι μια καλή μέρα για να προωθήσετε τις ιδέες σας και να κάντε συζητήσεις με πρόσωπα που έχουν κάποια εξουσία. Παράλληλα, αισθηματικά ίσως διστάσετε να κάνετε κάποιο βήμα μέχρι να το ξανασκεφτείτε και να δείτε ότι καλύτερα να μετανιώσετε για κάτι που κάνατε παρά για κάτι που δεν προσπαθήσατε. Κάποιοι ίσως χρειαστεί να βγάλετε από την άκρη κάποια χρήματα. Οι γεννημένοι του 1984 ίσως κάνετε ένα ταξίδι με φίλο ή κοντινό πρόσωπο.
«Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα»
Όσον αναφορά οικογενειακά ζητήματα υπάρχει μια αναποφασιστικότητα και ίσως θελήσετε τη συμβουλή κάποιου άλλου για να κάνετε μια επιλογή. Από την άλλη, η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο σας προσκαλεί στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς. Πολύ πιθανόν να θελήσετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, ακόμα και αν αυτό σημαίνει να μην αποχωρίζεστε ένα όμορφο αξεσουάρ. Οι γεννημένοι του 1986 πολύ πιθανόν να ευνοηθείτε οικονομικά από τη μετακίνηση κάποιου άλλου.
«Η συμβολή των άλλων είναι απαραίτητη»
Αν έχετε σκοπό να ζητήσετε μια χάρη, ίσως είναι καλό να δείξετε ότι είστε διατεθειμένοι να κάνετε κάποια υποχώρηση, προκειμένου να επιτευχθεί αυτό που θέλετε. Η παρουσία του Ερμή στο δικό σας ζώδιο ευνοεί τόσο μετακινήσεις όσο και συζητήσεις που σχετίζονται με τις προσωπικές σας φιλοδοξίες. Παράλληλα, σήμερα θα κάντε κάποιες κινήσεις με στόχο να επιταχυνθούν οι εξελίξεις κάποιων υποθέσεων. Οι γεννημένοι του 1973 ίσως νιώσετε ότι δυσκολεύεστε από μια συγκατοίκηση.
«Υπερνικώντας τις δυσκολίες»
Τα οικονομικά βρίσκονται στην αιχμή του δόρατος και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει είτε να ζητήσετε τη βοήθεια των άλλων είτε με κάποιο τρόπο να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στα έσοδα και τα έξοδα. Επιπλέον, κάποιες υποθέσεις παρουσιάζουν εμπόδια από πρόσωπα που έχουν τον πρώτο λόγο και ως εκ τούτου είναι αναγκαίο να οργανωθείτε καλύτερα για να τα αντιμετωπίσετε. Οι γεννημένοι του 1969 θα περάσετε ευχάριστο χρόνο με φίλους.
«Δώστε έμφαση στις δίκες σας επιθυμίες»
Με τη Σελήνη στο δικό σας ζώδιο ακόμα και τα εύκολα σας φαίνονται περίπλοκα, καθώς οι συνθήκες απαιτούν να πάρετε αποφάσεις εδώ και τώρα. Ο χρόνος λοιπόν δεν περιμένει και εσείς ίσως κάνετε μια επιλογή που δεν είναι η ιδανική. Ωστόσο, θα σας δοθεί η ευκαιρία της επαναξιολόγησης και της σωστής απόφασης. Αισθηματικά, ίσως αγχώνεστε περισσότερο για τα θέλω και τα πρέπει του κόσμου παρά τα δικά σας. Οι γεννημένοι του 1979 θα ασχοληθείτε με χρηματοπιστωτικά ζητήματα.
«Παίζοντας ένα δύσκολο παιχνίδι»
Τα προβλήματα και οι ανησυχίες ενός συνεργάτη όσο και αν δεν θέλετε να το παραδεχτείτε σας αναστατώνουν και σας βάζουν σε μια διαδικασία επαναξιολόγησης για το αν όσα υπηρετείτε σας αντιπροσωπεύουν. Επιπλέον, θα χρειαστεί να βρείτε ένα κοινό κώδικα επικοινωνίας με πρόσωπα που αν και ταιριάζετε είναι αναγκαίο να έχετε επαφές μαζί τους. Οι γεννημένοι του 1975 θα ζητήσετε τις υπηρεσίες ενός ειδικού.
«Εναλλακτική λύση»
Σήμερα, είναι πολύ πιθανόν να κάνετε ένα συμβιβασμό με πρόσωπα που συσχετίζεστε σε καθημερινή βάση, προκειμένου να δείτε τους στόχους σας να επιτυγχάνονται, ακόμη και αν αυτό γίνεται με έναν ασυνήθιστο για εσάς τρόπο. Συγχρόνως, επαφές και τηλεφωνήματα από απόσταση ίσως σας μεταφέρουν κάποιες ευχάριστες ειδήσεις ενώ η τάση για πλάκα και χιούμορ θα είναι έντονη. Οι γεννημένοι του 1970 θα κάνετε κάποια προεργασία όσον αναφορά ένα νέο επαγγελματικό project.
«Δεν χρειάζεστε να φαίνεστε ο κακός της υπόθεσης»
Σήμερα, η ευγένεια και το τακτ ίσως σας βοηθήσουν να πετύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας, αν και θα δυσκολευτείτε να το αντιληφθείτε με την πρώτη. Επίσης, οι σχέσεις με άτομα που βρίσκονται σε ανώτερα κλιμάκια δεν θα πρέπει να ακολουθήσουν το δρόμο του πολέμου αλλά αυτού της ειρήνης, διαφορετικά θα μπείτε σε έναν αγώνα που δεν θα βγάλει πουθενά. Οι γεννημένοι του 1987 θα πάρετε γενναίες αποφάσεις όσον αφορά στα επαγγελματικά σας.
«Αγωνία για το καινούργιο»
Οι τελικές υπογραφές σε μια συμφωνία ανοίγουν ένα νέο κύκλο όσον αφορά στα οικονομικά σας ενώ κάνετε κάποιες τελευταίες κινήσεις, προκειμένου να είστε έτοιμοι σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Παράλληλα, οι συνθήκες ευνοούν να αλλάξετε γραφείο, να βάψετε το χώρο που εργάζεστε ή γενικότερα να επιμεληθείτε τη διακόσμηση του. Οι ευκαιρίες για φλερτ και διακοπές είναι ατελείωτες. Οι γεννημένοι του 1978 θα μεσολαβήσετε για μια γνωριμία.
«Μην εξαρτάστε από τους άλλους»
Σήμερα, ίσως κάνετε κάποια συμφωνία ή προχωρήσετε σε κάποιο διακανονισμό, προκειμένου να κλείσετε ένα κύκλο που σχετίζεται με οικονομικά και συναισθηματικά ζητήματα. Πολύ πιθανόν να μη βρείτε τη συμπαράσταση που θα θέλατε από κάποια πρόσωπα και ως εκ τούτου να μπείτε στη διαδικασία να αμφισβητήσετε τις επιλογές σας. Το κλειδί, ωστόσο, είναι να δεχτείτε να αναλάβετε ευθύνες. Οι γεννημένοι του 1983 ίσως έρθετε σε ρήξη με το σύντροφό σας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"