Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αφού ασχοληθήκαμε εκτενώς με το γυναικείο "σημείο G", έφτασε η στιγμή να αποκαλύψουμε ότι και οι άντρες διαθέτουν αντίστοιχη ερωτογενή ζώνη: το σημείο L! Η ονομασία προέρχεται από την κοινωνιολόγο Elisabetta Leslie Leonelli, της οποία οι.... μελέτες οδήγησαν στην ανακάλυψη του σημείου αυτού. Η δρ Leonelli μέσα από πολύχρονες έρευνες κατέληξε σε μία σειρά από συμπεράσματα που κατέρριψαν πολλούς μύθους για την αντρική σεξουαλικότητα. Τα σημαντικότερα από αυτά ήταν δύο:


1. ότι οι άντρες έχουν την ανάγκη της τρυφερότητας, την λαχτάρα για "χαδάκια" κατά την σεξουαλική επαφή, αλλά δεν τολμούν να την εκφράσουν από φόβο μήπως αμφισβητηθεί ο "ανδρισμός " τους


2. ότι και το αντρικό σώμα έχει ένα σημείο το οποίο όταν ερεθιστεί προσφέρει το maximum της ηδονής: το σημείο L!

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα.

Το σημείο L βρίσκεται γύρω από την ουρήθρα στον αυχένα της ουροδόχου κύστης (φωτογραφία). Είναι μια ερωτογενής ζώνη στη βάση του πέους, στην περιοχή ανάμεσα στο όσχεον, στο σακοειδή θύλακα των όρχεων και στους μυς του περινέου. Εκεί υπάρχουν νευρικές απολήξεις οι οποίες συσχετίζονται με την ηδονή, όπως υπάρχουν και στο εξωτερικό μέρος του υπόλοιπου πέους. Το σημείο L δεν πρέπει να συγχέεται με τον προστάτη αδένα -που "ευθύνεται" για τον αντρικό οργασμό- αν και βρίσκεται σε "απόσταση αναπνοής" από αυτόν.

Όπως και με το γυναικείο "σημείο G", έτσι και το αντρικό L, είναι πολύ δύσκολο να ανακαλυφθεί. Σύμφωνα με τους επιστήμονες ο μόνος τρόπος να τον αγγίξει κανείς είναι από τον πρωκτό, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Ίσως αυτός να είναι και ο βασικός λόγος που μέχρι σήμερα το ζήτημα του αντρικού σημείου G έχει μελετηθεί ελάχιστα και δεν υπάρχει επιστημονική βιβλιογραφία. Οι περισσότεροι άντρες αποφεύγουν να ενημερωθούν για αυτό και ακόμη περισσότερο να παραδεχτούν την ύπαρξή του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"