Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 12, 2013

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Εικόνα
Να προσπαθήσουμε όλοι να προβάλουμε αλλα και να στηρίξουμε το νησί μας με το δικό μας τρόπο. Τώρα που το νησί μας έχει πρόβλημα πρέπει να το στηρίξουμε πρώτα εμείς οι ίδιοι και μετά οι ξένοι. Αγαπάμε την Κύπρο και την έχουμε χαραγμένη στην καρδία μας. Καλό Καλοκαίρι!!!!!

Ένοχη η θεία του 18μηνου βρέφους

Εικόνα
Ένοχη για απαγωγή βρέφους κρίθηκε η 35χρονη θεία του 18μηνου βρέφους που απήχθη από το σπίτι της γιαγιάς του στις  15 Φεβρουαρίου το 2013  στη Λεμεσό. Το Δικαστήριο έκρινε τη 35χρονη θεία του Σταύρου ένοχη σε δύο κατηγορίες για απαγωγή και συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος.

Δύο «βόμβες» σε Βουλή και "Πολίτη"

Εικόνα
Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρείται το γεγονός ότι χθες το απόγευμα η Βουλή και η εφημερίδα «Πολίτης» δέχθηκαν απειλητικά τηλεφωνήματα για τοποθέτηση βόμβας με διαφορά λίγων λεπτών. 

Πρώτος απολογισμός Προεδρίας

Εικόνα
Συνέντευξη Τύπου για τους πρώτους τέσσερις μήνες της προεδρίας του παραχωρεί σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Ποινική έρευνα για τη Cyta

Εικόνα
Οδηγίες για ποινική έρευνα των καταγγελιών του επιχειρηματία Χαράλαμπου Λιοτατή έδωσε χθες η Νομική υπηρεσία στον Αρχηγό της Αστυνομίας, για την πολύκροτη υπόθεση του τουρκοκυπριακού τεμαχίου στη Δρομολαξιά.

Οι τράπεζες και η ανεργία των νέων απειλούν την ευρωζώνη

Εικόνα
Η κακή υγεία του τραπεζικού τομέα και η ανεργία των νέων κάτω των 25 ετών αποτελούν τις δύο σοβαρότερες απειλές για την προοπτική της ευρωζώνης, σύμφωνα με έρευνα του πρακτορείου ειδήσεων Reuters σε δείγμα οικονομολόγων.

Θα εισφέρουν -εθελοντικά- και οι δικαστές

Εικόνα
Αναβλήθηκε χθες βράδυ στην Ολομέλεια της Βουλής η τελική συζήτηση και ψηφοφορία επί της πρότασης νόμου για την τροποποίηση του Συντάγματος, προκειμένου να γίνονται αποκοπές και από τους μισθούς και άλλα ωφελήματα των δικαστικών, όταν αποφασίζονται ανάλογες εισφορές ή αποκοπές για τους δημόσιους υπαλλήλους.

Υποστήριξη ΔΝΤ προς Κύπρο

Εικόνα
Η εκτελεστική διευθύντρια του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, έχει απαντήσει στην επιστολή που της έστειλε τον περασμένο μήνα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του Ταμείου Τζέρι Ράις, απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των δημοσιογράφων.