Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουλίου 23, 2013

Ένας νεκρός σε νέες συγκρούσεις στο Κάιρο

Εικόνα
Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και 15 άτομα τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια συμπλοκών σε εκδήλωση διαμαρτυρίας  εκατοντάδων υποστηρικτών του ανατραπέντος ισλαμιστή προέδρου Μοχάμεντ Μουρσί κοντά στο πανεπιστήμιο του Καίρου νωρίς το πρωί της Τρίτης, μετέδωσε η κρατική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Αλ -Αχράμ. 

Γεννήθηκε ο 3ος διάδοχος του βρετανικού θρόνου

Εικόνα
Λίγο μετά τις 9:30μμ (ώρα Κύπρου), ανακοινώθηκε πως η δούκισσα Κέιτ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

89 τα θύματα του Εγκέλαδου στην Κίνα

Εικόνα
Ο αριθμός των νεκρών από τις δύο ισχυρές σεισμικές δονήσεις, στη δυτική κινεζική επαρχία Γκανσού, αυξήθηκε σε 89, ενώ περισσότεροι από 500 είναι οι τραυματίες πάνω από 1.200  τα κτίρια που κατέρρευσαν και δεκάδες χιλιάδες αυτά που υπέστησαν σοβαρές ζημιές, μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Σινχούα.

«Έκρυψαν» για το σενάριο του bail in

Εικόνα
Άκρως εμπιστευτικό σημείωμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το οποίο σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του «Π» κοινοποιήθηκε και στο Προεδρικό λίγο πριν από τις εκλογές του Φεβρουαρίου, αναφέρεται ξεκάθαρα στην εκ των έσω διάσωση (bail in – διάσωση με ίδια μέσα) των τραπεζών στις τρεις από τις τέσσερις προτεινόμενες λύσεις.

Μπλόκο σε Κτηματική από τους ντιβέλοπερς

Εικόνα
Πίσω από την καθολική αντίδραση των κομμάτων στο ενδεχόμενο διαχωρισμού της Τράπεζας Κύπρου σε εμπορική και κτηματική βρίσκονται κατά κύριο λόγο οι μεγαλοεπιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

Τετ α τετ Αβέρωφ - Άντρου

Εικόνα
Συνάντηση στα γραφεία του ΑΚΕΛ θα έχουν σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου και ο γ.γ. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, στο πλαίσιο των προσπαθειών για έναρξη διαλόγου με στόχο την συναίνεση και την ενότητα.