Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 12, 2012

Tα Ζώδια 13/6

Εικόνα
Γενικό προφίλ Δράση, ειλικρίνεια και ευθύτητα προτάσσει η σημερινή μέρα, αφού οι ουρανοί σας παρακινούν να τολμήσετε νέες εμπειρίες και να ζήσετε τη ζωή σας με πάθος και δημιουργική διάθεση. Ιδανική μέρα για να αναλάβετε το τιμόνι της ζωής και να την κατευθύνετε όπως εσείς θέλετε, ανεξάρτητα με το τι πρεσβεύουν οι άλλοι.

Ο Χριστόφιας παραπέμπει τα προβλήματα της οικονομίας στην επόμενη κυβέρνηση

Εικόνα
Επιδιώκει να λύσει τα άμεσα προβλήματα με νέο δάνειο 5 δις Από τη Ρωσία.-

ΚΑΤΑΡ: Επικοινωνιακή φούσκα ήταν και έσκασε

Εικόνα
Διαπιστώσεις της Βουλής μετά από επίσημη ενημέρωση.- « Όνειρο ήταν και έσβησε».- Παρελθόν θεωρούν οι Βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου την κοινή επένδυση Κύπρου-Κατάρ, όπως προκύπτει από δηλώσεις βουλευτών.

Η Κινεζική επένδυση στο δρόμο της επένδυσης Κατάρ

Εικόνα
Ο Φλουρέντζος βλέπει αξεπέραστα προβλήματα.- Κρίσιμη συνάντηση σήμερα με τους Κινέζους, στην παρουσία του Γ. Εισσαγγελέα.- Καθοριστική συνάντηση για το μέλλον της επένδυσης της κινεζικής εταιρείας Far Eastern Phoenix στο παλαιό αεροδρόμιο Λάρνακας πραγματοποιείται αύριο  Πέμπτη, μεταξύ του Υπουργού Συγκοινωνιών και αξιωματούχων της ενδιαφερόμενης εταιρείας, στην παρουσία του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας Πέτρου Κληρίδη.

Ψάχνουν στην Κύπρο τα «εκατομμύρια» του Μουμπάρακ

Εικόνα
Ένα εκατομμύριο ευρώ, το οποίο ανήκει σε ένα από τα 19 πρόσωπα για τα οποία οι Αυγυπτιακές αρχές ζήτησαν παγοποίηση λογαριασμών, εντοπίστηκε σε κυπριακή τράπεζα.

Euro 2012: Πλήρωσε τα ίδια λάθη η Ελλάδα

Εικόνα
Παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις του Φερνάντο Σάντος και των διεθνών η Ελλάδα απέδειξε ότι το πάθημα του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στην Πολωνία δεν της έγινε μάθημα. Μ’ ένα ακόμη χειρότερο ξεκίνημα απέναντι στην Τσεχία η γαλανόλευκη δέχτηκε το πιο γρήγορο 0-2 στην ιστορία των Euros (μέσα σε μόλις πεντέμισι λεπτά) και ηττήθηκε 2-1 στο δεύτερο παιχνίδι της για τον πρώτο όμιλο ελαχιστοποιώντας τις ελπίδες της για πρόκριση στα προημιτελικά.

Σαν σήμερα. . .12 Ιουνίου

Εικόνα

Tα Ζώδια 12/6

Εικόνα
Γενικό προφίλ Σήμερα νιώθετε πως μπορείτε να είστε ο εαυτός σας και να κάνετε πράγματα συχνά εκτός... πρωτοκόλλου! Θα έχετε την τάση για ριψοκίνδυνες ενέργειες ενώ με την ερωτική διάθεση ανεβασμένη δεν θα χάσετε την ευκαιρία να ερωτοτροπήσετε ακόμα και στη διάρκεια μιας κατά άλλα σοβαρής διαδικασίας.

Τετράωρη κατάθεση Σιαρλή στην Επιτροπή Οικονομικών

Εικόνα
Μονόδρομος η προσφυγή στον Μηχανισμό Στήριξης.- Δεν μας απάντησαν τρίτες χώρες για δάνειο.- Σε τέσσερις άξονες το νέο πακέτο μέτρων για την οικονομία.- 

Η Ισπανία θα τεθεί υπό την εποπτεία της Τρόικας

Εικόνα
Θα τεθούν όροι, διευκρινίζουν αξιωματούχοι της ΕΕ και της Γερμανίας.- «Κανένας δεν δανείζει χωρίς όρους».- Θα ισχύουν τα ίδια όπως με την Ελλάδα, την Ιρλανδία και την Πορτογαλία.-

Με υπόσχεση συμπαράστασης αναχώρησε ο Πατριάρχης Μόσχας

Εικόνα
«Είναι αδύνατο η ρωσική Εκκλησία να  παραθεωρήσει τις ταλαιπωρίες της Κύπρου».- Ο Πατριάρχης Μόσχας και Πασών των Ρωσιών Κύριλλος ολοκλήρωσε χθες την επίσκεψη του στην Κύπρο και το απόγευμα αναχώρησε για τη Μόσχα. Το μεσημέρι ο Πατριάρχης είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, και προτού αναχωρήσει το απόγευμα επισκέφθηκε τον ιερό ναό του Αγίου Λαζάρου στη Λάρνακα

Σόου Κασιδιάρη στο Δικαστήριο της Ευελπίδων

Εικόνα
Κατέθεσε μηνύσεις εναντίον των πάντων.- ΑΘΗΝΑ: Συνοδεία πέντε μελών της Χρυσής Αυγής κατέφθασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, λίγα λεπτά πριν από τις 12.00 χθες το μεσημέρι, ο εκπρόσωπος του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης.

Νέα πρωτοβουλία της Μόσχας για τη Συρία

Εικόνα
Ο Σεργκέι Λαβρόφ σπεύδει αύριο στο Ιράν – Αυξημένη διπλωματική κινητικότητα.- Ο Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ θα επισκεφθεί στις 13 Ιουνίου το Ιράν, με σκοπό να συζητήσει μεταξύ άλλων την κατάσταση στη Βόρειο Αφρική και τη Μέση Ανατολή, αλλά και να προωθήσει τη νέα πρωτοβουλία της Μόσχας για την επείγουσα διοργάνωση διεθνούς διάσκεψης για τη Συρία.