Tα Ζώδια 12/6


Γενικό προφίλ
Σήμερα νιώθετε πως μπορείτε να είστε ο εαυτός σας και να κάνετε πράγματα συχνά εκτός... πρωτοκόλλου! Θα έχετε την τάση για ριψοκίνδυνες ενέργειες ενώ με την ερωτική διάθεση ανεβασμένη δεν θα χάσετε την ευκαιρία να ερωτοτροπήσετε ακόμα και στη διάρκεια μιας κατά άλλα σοβαρής διαδικασίας.

«Ευτυχής κατάληξη»
Σήμερα, είστε αισιόδοξοι γιατί κάποιες καταστάσεις μετά από καιρό αρχίζουν να έχουν μια θετική πορεία. Επαγγελματικά, κινείστε με μεθοδικότητα, προκειμένου να αποφύγετε λάθη και συνάμα να είστε περισσότερο αποτελεσματικοί και αποδοτικοί. Μπορεί στο μυαλό σας να έχετε πολλά όμως δεν ξεχνάτε τον έρωτα. Ένα φλερτ, μια γνωριμία σας κρατούν σε ετοιμότητα. Οι γεννημένοι του 1978 θα πάρετε αποφάσεις που δεν θα αρέσουν στους άλλους.
«Βρείτε χρόνο για εσωτερική ηρεμία»
Με τη Σελήνη στον 12ο είστε κάπως αγχωμένοι και αυτό που θέλετε περισσότερο είναι να βρείτε λίγο χρόνο να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί, προκειμένου να αποφορτιστεί η ένταση. Σε κάποιες υποθέσεις σας ανοίγει ένας νέος κύκλος διαπραγματεύσεων και διαδικασιών που θα σας δώσουν την ευκαιρία να είσαστε πιο προετοιμασμένοι. Αισθηματικά κάποια μπρος – πίσω σας μπερδεύουν. Οι γεννημένοι του 1979 θα δώσετε μεγάλη σημασία στη γραμμή σας.
«Περαστικές αντιπαραθέσεις»
Οι φίλοι μιλούν χωρίς να φιλτράρουν αυτά που λένε και δεν αποκλείεται να ενοχληθείτε από κάποια σχόλια που θα θεωρήσετε ότι σας προσβάλλουν. Αν και η άλλη πλευρά δύσκολα θα καταλάβει το λάθος της, εντούτοις πολύ γρήγορα θα ρίξετε νερό στο κρασί σας και θα συνεχίσετε την ημέρα σας. Ίσως κάνετε κάποιες αγορές, βασιζόμενοι όχι στο δικό σας γούστο αλλά των άλλων. Οι γεννημένοι του 1973 θα δοκιμάσετε να κατευνάσετε το πάθος για έναν πλατωνικό έρωτα.
«Δεν μπορούν κάτι καλύτερο»
Πιθανόν κάποιο πρόσωπο επιφανές ή άτομο από το οποίο επηρεάζεστε να σας βοηθήσει να πετύχετε κάποιους στόχους σας αλλά με έναν τρόπο που δεν ταιριάζει στον ευαίσθητο ψυχισμό σας. Αποφύγετε να κάνετε αρνητικές σκέψεις για τον εαυτό σας και δώστε ιδιαίτερη σημασία στα θετικά που καταφέρνετε κάθε μέρα. Αισθηματικά, δείχνετε διατεθειμένοι να επικοινωνήσετε. Οι γεννημένοι του 1982 θα κλέψετε τις εντυπώσεις με τις στιλιστικές σας επιλογές.
«Πετάξτε τα μεγεθυντικά γυαλιά»
Σήμερα, έχετε διάθεση να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που έχετε καιρό να δείτε και να μοιραστείτε εμπειρίες αλλά και ζητήματα που σας απασχολούν. Ίσως έχετε μια τάση να μεγεθύνετε μικρά προβλήματα και να στεναχωριέστε λες και ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Βρείτε την πίστη σας στη ζωή και οι λύσεις θα εμφανιστούν μπροστά σας. Καλή μέρα για να βγείτε μόνοι με το ταίρι σας. Οι γεννημένοι του 1991 θα είστε συνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.
«Το ερωτικό θερμόμετρο στα ύψη»
Το ερωτικό πάθος σήμερα αυξάνεται κατακόρυφα και, όσο και αν επιθυμείτε να το κρύψετε, δεν θα το καταφέρετε. Με τον Άρη στον 1ο αποδεικνύεστε ιδιαίτερα ικανοί σε εργασίες που έχει σημασία η λεπτομέρεια ενώ δεν αμελείτε να αναλύσετε το κάθε τι που συμβαίνει, όχι μόνο στην εργασία αλλά και στον εαυτό σας. Κάποια χρήματα πιθανόν να καθυστερήσουν. Οι γεννημένοι του 1987 θα έχετε εύνοια σε ζητήματα που σχετίζονται με κρυφούς δεσμούς.
«Μην τα παίρνετε και πολύ στα σοβαρά»
Με τη Σελήνη στο απέναντι στρατόπεδο ίσως νιώσετε ότι προκαλείστε από μια επιθετική στάση. Πάραυτα, πολλά πράγματα δεν σκοπεύουν να σας κακοκαρδίζουν αλλά περισσότερο να σας τσιγκλήσουν, προκειμένου να δώσετε προσοχή σε άτομα που την επιζητούν με κάθε τρόπο. Αισθηματικά, φαίνεστε διατιθέμενοι να κάνετε βήματα και αυτό θα ενθαρρυνθεί από το έτερο ήμισυ. Οι γεννημένοι του 1986 θα αισθανθείτε την εκτίμηση του προϊσταμένου σας.
«Δραστικά ναι, βιαστικά όχι»
Με τη Σελήνη στον οίκο της καθημερινότητας θέλετε να πάρετε δραστικά μέτρα όσον αφορά στη διατροφή και τη φυσική σας κατάσταση. Η βιασύνη βέβαια δεν είναι θετικός σύμβουλος γι' αυτό, προτού κάνετε οτιδήποτε, να το έχετε μελετήσει ενδελεχώς. Αισθηματικά, ίσως πρόσωπο από το παρελθόν εμφανιστεί μπροστά σας και θελήσει να σας διεκδικήσει. Οι γεννημένοι του 1971 θα εργαστείτε σκληρά για να χτίσετε κάτι από την αρχή.
«Ευτυχισμένοι και ευχαριστημένοι»
Με αστείρευτη ενεργητικότητα και θετική διάθεση ασχολείστε με τα παιδιά ή με ασχολίες που σας ευχαριστούν. Ακόμα και αν βρίσκεστε σε ένα επαγγελματικό κομφούζιο με πολλές και ποικίλες υποχρεώσεις, καταφέρνετε να βρείτε χρόνο για να απολαύσετε τη ζωή και τα δώρα αυτής. Ένα ευχάριστο νέο που συνδέεται με τα οικονομικά σας θα σας κάνει να αναθαρρήσετε σχετικά με μια εκκρεμή υπόθεση. Οι γεννημένοι του 1972 θα μπείτε στον πειρασμό να φλερτάρετε με ένα φιλικό πρόσωπο.
«Μπορούν και οι άλλοι να τα καταφέρουν»
Με τη Σελήνη στον 4ο οίκο λειτουργείτε παρορμητικά και στη συνέχεια εκλογικεύετε τις προθέσεις και τις πράξεις σας. Ένα άτομο από το χώρο του σπιτιού ίσως αναλάβει δράση αλλά αυτό όσο θα σας αρέσει άλλο τόσο θα σας αγχώσει διότι δεν του έχετε τη δέουσα εμπιστοσύνη. Αφήστε τους άλλους να γίνουν υπεύθυνοι και να έχουν την χαρά να σας βοηθήσουν. Οι γεννημένοι του 1971 θα κάνετε κάποιες αισθηματικές συζητήσεις που δεν θα οδηγήσουν σε ασφαλή συμπεράσματα.
«Ανοιχτές ερωτήσεις- ευθείες απαντήσεις»
Η Σελήνη στον πύρινο Κριό σας δίνει τη ζέση που χρειάζεστε για να πλησιάσετε κάποια άτομα και να έχετε κάποιες ανοιχτές συζητήσεις. Παράλληλα, με την πολυαστρία στους Διδύμους πολλές χαρές σας έρχονται μαζεμένες, γεγονός που σας γεμίζει με θετικότητα και ευδιαθεσία. Επαγγελματικά, υπάρχει ένα συγκινησιακό σκηνικό από το οποίο κατανοείτε πολύ περισσότερα από όσα τυχόν δείχνετε. Οι γεννημένοι του 1982 θα επικοινωνήσετε με άτομα που τα έχετε παραμελήσει.
«Κάντε και λίγο κράττει»
Έξοδα, ψώνια, αγορές, δώρα, από όλα έχει ο μπαξές με τη Σελήνη στον Κριό να ενισχύει την τάση να μην σκέφτεστε αλλά να λειτουργείτε με βάση την αίσθηση της στιγμής. Πολύ πιθανόν σήμερα να κάνετε προσπάθειες να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και να συνάμα να τολμήσετε να διεκδικήσετε τα θέλω σας. Αισθηματικά, μην επιτρέψετε σε τρίτα πρόσωπα να εμπλακούν στα της σχέσης σας. Οι γεννημένοι του 1971, θέστε όρια στις αξιώσεις των άλλων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"