Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 6, 2013

Δεύτερη μέρα κλειστά τα παραρτήματα του ΟΑΕΔ

Εικόνα
Συνεχίζεται και σήμερα η απεργία που κήρυξαν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΔ διαμαρτυρόμενοι για την κινητικότητα και την αποδόμηση -όπως αναφέρουν- του Οργανισμού.

Η κυβέρνηση τρέχει πιο γρηγορα χωρίς τον Κουβέλη

Εικόνα
«Είναι εθνική υποχρέωση όλων να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Οφείλουμε να βγάλουμε τη χώρα όσο πιο γρήγορα γίνεται από την κρίση», τονίζει στο «ΘΕΜΑ»υπουργός Εσωτερικών κ. Γιάννης Μιχελάκης σε συνέντευξή του στο «ΘΕΜΑ». «Για κανέναν λόγο», λέει, «δεν μπορεί να τιναχθεί στον αέρα η προοπτική πιστοποίησης του πρωτογενούς πλεονάσματος, που προσδιορίζεται την άνοιξη του 2014». Επίσης, εκφράζει την πεποίθηση ότι δεν θα υπάρξουν διαρροές βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας στην ψήφιση νομοσχεδίων στο μέλλον.

Πνίγηκε 63χρονος στο Ρέθυμνο

Εικόνα
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε 63χρονος από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας Ρεθύμνου.

Οι προσδοκίες Σαμαρά από τη συνάντηση στο Λευκό Οίκο

Εικόνα
Με βασικό στόχο «την ανάδειξη της γεωστρατηγικής σημαντικότητας της Ελλάδας ως παράγοντα σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή» και αιχμές τα ζητήματα της οικονομίας και της ενέργειας, ταξιδεύει για τις Ηνωμένες Πολιτείες ο Έλληνας πρωθυπουργός κ. Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος την Πέμπτη συναντάται με τον Πρόεδρο κ. Μπάρακ Ομπάμα.   Η ελληνική πλευρά προσδοκά το πρώτο αυτό επίσημο υπερατλαντικό του πρωθυπουργού να αποτελέσει αφετηρία για μια νέα ευνοϊκή περίοδο για τη χώρα μας και στο πλαίσιο αυτό η προσδοκία που υπάρχει είναι να δοθεί από τον Λευκό Οίκο ένα ισχυρό σήμα στήριξης και έκφρασης εμπιστοσύνης στην Ελλάδα που θα λειτουργήσει ενισχυτικά στην προσπάθεια που καταβάλει η κυβέρνηση για προσέλκυση επενδύσεων που θα συμβάλουν στην ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Πύρινη κόλαση σε Βαρυμπόμπη και Θρακομακεδόνες

Εικόνα
Μάχη με το χρόνο και τους ισχυρούς ανέμους, έντασης έως και 5 μποφόρ που αλλάζουν διαρκώς διεύθυνση, δίνουν οι Πυροσβεστικές δυνάμεις, προκειμένου να μην πάρει εφιαλτικές διαστάσεις η μεγάλη φωτιά που ξεκίνησε στις 10:20 το βράδυ της Δευτέρας, από την Βαρυμπόμπη.