Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 20, 2012

Σαν σήμερα..20 Απριλίου

Εικόνα

Σήμερα το βράδυ τελικά η συνάντηση Μπαν - Ντάουνερ

Εικόνα
Συνεδρία του Άτυπου Συμβουλίου Αρχηγών συγκάλεσε για τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Χριστόφιας .- Ο Ερογλου δήλωσε ότι ο Ντάουνερ του όρισε συνάντηση για τις 27 Απριλίου.- Αναβλήθηκε για σήμερα το βράδυ η προγραμματισμένη για χθες συνάντηση του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Μπαν Κι Μουν με τον Eιδικό του Σύμβουλο Αλεξάντερ Ντάουνερ, για ανασκόπηση των εξελίξεων στο κυπριακό.

Υποψηφιότητα Χριστόφια: Δεν θα αποφασίσει μόνος του

Εικόνα
Δηλώσεις Αντρου Κυπριανού και Γιώργου Λουκαίδη.- Το Κόμμα θα αποφασίσει και τώρα όπως έκανε το 2008.- Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Αντος Κυπριανού επανέλαβε ότι όταν το κόμμα έχει κάτι προς ανακοίνωση σε ό,τι αφορά τις προεδρικές εκλογές, τότε θα το ανακοινώσει επίσημα.

Ερντογάν:«Θα κάνουμε εξάμηνο διάλειμμα στις ενταξιακές»

Εικόνα
«Η Τουρκία δεν θα κάτσει στο ίδιο τραπέζι με μια χώρα στην οποία δεν αναγνωρίζει το δικαίωμα ύπαρξης».- Κάνοντας πράξη τις προαναγγελθείσες απειλές της απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η Τουρκία, δια δηλώσεων του πρωθυπουργού Ερντογάν,  "παγώνει" και επίσημα πλέον, τη συμμετοχή της στις δραστηριότητες των Ευρωπαϊκών οργάνων κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας.

Σάλος στον Ιππόδρομο από υπόθεση μεγάλης κομπίνας

Εικόνα
Άλλο άλογο δηλώθηκε, άλλο έτρεξε και ήρθε πρώτο. Η κομπίνα διαπιστώθηκε αφού πληρώθηκαν όσοι κέρδισαν... Δυο εντάλματα σύλληψης εναντίον δύο προσώπων  για υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απάτης και συνωμοσίας προς καταδολίευση, εξέδωσε η Αστυνομία σε σχέση με την ιπποδρομία της Λέσχης Ιπποδρομιών στη Λευκωσία της περασμένης τετάρτης.

ΡΑΕΚ και Πισσαρίδης συζήτησαν για ΦΑ και ενεργειακό

Εικόνα
Το θέμα της στρατηγικής διαχείρισης του φυσικού αερίου ήταν ανάμεσα στα θέματα που συζήτησαν ο Κύπριος νομπελίστας οικονομολόγος Χριστόφορος Πισσαρίδης με εκπροσώπους της ΡΑΕΚ, σε μεταξύ τους συνάντηση στα γραφεία της Αρχής.

Η Κύπρος μόνη χώρα στη Μεσόγειο με Αρχείο Τραύματος

Εικόνα
Δημιουργήθηκε με υποδομή και λογισμικό που δώρισε η CYTA.- Η Κύπρος είναι η πρώτη χώρα της Μεσογείου που θα διαθέτει Αρχείο Τραύματος και σε αυτό θα καταγράφονται όλες οι ιατρικές πράξεις στην περίθαλψη του τραυματία από τη στιγμή του τον παραλαμβάνει το ασθενοφόρο, δήλωσε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Southern California Δημήτρης Δημητριάδης, απευθύνοντας ταυτόχρονα έκκληση, όπως αφεθούν κατά μέρος κομματικές και προσωπικές αντιπαλότητες και εγωισμοί ώστε να προχωρήσει η δημιουργία και του πρώτου κέντρου τραύματος.

Aπεβίωσε ο πρώην Δήμαρχος Αμμοχώστου Αντρέας Πούγιουρος

Εικόνα
Σε ηλικία 88 ετών, απεβίωσε χθες  ο πρώην  Δήμαρχος Αμμοχώστου, Αντρέας Πούγιουρος . Ο Αντρέας Πούγιουρος διατέλεσε δήμαρχος Αμμοχώστου από το 1953 μέχρι το 1978. Επανεξελέγη το 1991 και αποχώρησε οικειοθελώς το 2001.

Ύστατο χαίρε από χιλιάδες στον Δημήτρη Μητροπάνο

Εικόνα
Με τραγούδια του τον αποχαιρέτησε το πλήθος.- ΑΘΗΝΑ: Πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας και από κάθε γωνιά της Ελλάδας, συγγενείς, φίλοι, άνθρωποι του καλλιτεχνικού χώρου και συνάδελφοι του Δημήτρη Μητροπάνου, έσπευσαν στο Α΄ Νεκροταφείο, για να πουν το στερνό αντίο στον εξαίρετο λαϊκό ερμηνευτή.

Μαύρη Τρύπα οι διπλωματικές αποστολές της Δημοκρατίας

Εικόνα
Διασπάθιση εκατομμυρίων  για τις κτιριακές εγκαταστάσεις που στεγάζουν τις πρεσβείες της Κύπρου στο εξωτερικό.- Μαύρη τρύπα, στην οποία ρίχνονται και χάνονται πολλά εκατομμύρια ευρώ εξακολουθούν να αποτελούν οι κτιριακές εγκαταστάσεις και όχι μόνο των διπλωματικών αποστολών της Κυπριακής Δημοκρατίας, στο εξωτερικό.

AΠΟΕΛ: O Νούνο Μοράις και το αγωνιστικό

Εικόνα
Τις τελευταίες ημέρες όλοι οι φίλοι και οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ζουν με την αγωνία για το τι θα συμβεί στην περίπτωση του Νούνο Μοράις. Ο Πορτογάλος αμυντικός είναι ο ένας εκ των οκτώ ποδοσφαιριστών των οποίων το συμβόλαιο τελειώνει στο τέλος Μαΐου. Είναι όμως μια ιδιάζουσα περίπτωση σε σχέση με τους  υπόλοιπους.

Ομόνοια: Σημαντικές αποφάσεις σύντομα

Εικόνα
Χωρίς  επτά ποδοσφαιριστές θα παραταχθεί τελικά η Ομόνοια στον αγώνα του Σαββάτου με την Ανόρθωση. Συγκεκριμένα θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Σαλατιτς, Μπουθον, Σερφα κ αι Σπουγκιν και οι τραυματίες Φρεντι , Λεαντρο και Αβρααμ.