AΠΟΕΛ: O Νούνο Μοράις και το αγωνιστικό

Τις τελευταίες ημέρες όλοι οι φίλοι και οπαδοί του ΑΠΟΕΛ ζουν με την αγωνία για το τι θα συμβεί στην περίπτωση του Νούνο Μοράις. Ο Πορτογάλος αμυντικός είναι ο ένας εκ των οκτώ ποδοσφαιριστών των οποίων το συμβόλαιο τελειώνει στο τέλος Μαΐου. Είναι όμως μια ιδιάζουσα περίπτωση σε σχέση με τους  υπόλοιπους.

Ο λόγος μα φυσικά το γεγονός ότι στα πέντε χρόνια της παρουσίας του στον Αρχάγγελο και μετά την έλευση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτελεί σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας. Στα παιχνίδια που δεν αγωνίστηκε τα τελευταία χρόνια, όπως και στο τελευταίο ντέρμπι όπου το ΑΠΟΕΛ έχασε με 1-2 από την Ανόρθωση η απουσία του Νούνο ήταν εμφανέστατη.

Μετρά μέχρι τώρα 127 συμμετοχές και στις οποίες κατάφερε να σκοράρει τέσσερα γκολ. Φέτος από τα 28 παιχνίδια τα οποία έδωσε η ομάδα του στο πρωτάθλημα στα 24 από αυτά ήταν στο αρχικό σχήμα ενώ σε άλλο ένα αγωνίστηκε σαν αλλαγή. Στην Ευρώπη αγωνίστηκε και στα 16 συνολικά παιχνίδια που έδωσε το ΑΠΟΕΛ χωρίς μάλιστα να χάσει ούτε ένα λεπτό.

Με μοναδικά πνευμόνια και αντοχές όσο κανείς ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε τα τελευταία πολλά χρόνια στο κυπριακό ποδόσφαιρο, ο Νούνο είναι από τους πλέον αγαπητούς ποδοσφαιριστές για τους φίλους της ομάδας του, που ούτε να το σκέφτονται θέλουν πως την νέα ποδοσφαιρική χρονιά δεν θα βρίσκετε στο ρόστερ των περσινών πρωταθλητών. Κακά τα ψέματα  οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ γνωρίζουν πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να βρουν άλλο ποδοσφαιριστή με τα χαρίσματα και την ποιότητα του συγκεκριμένου  ποδοσφαιριστή στα λεφτά που είναι διατεθειμένη να του δώσουν.

Οι δικές μας τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ προσφέρει στον παίκτη μια αύξηση κοντά στο 30% για νέο συμβόλαιο. Για την ώρα οι πιθανότητες παραμονής η όχι στο ΑΠΟΕΛ είναι μοιρασμένες, αφού ο ποδοσφαιριστής έχει και προτάσεις από άλλες Ευρωπαϊκές ομάδες τις οποίες και θα μελετήσει. Πάντως ο ίδιος θα μελετήσει καλά όλα τα ενδεχόμενα(αγωνιστικά αν οι άλλες ομάδες καλύπτους τις φιλοδοξίες του, οικονομικό μέρος) και θα ζυγίσει καλά τα δεδομένα σε συνεννόηση και με την οικογένεια του προτού πάρει την τελική του απόφαση η οποία πιθανών να προκύψει την ερχόμενη εβδομάδα.

Πάντως όλοι εύχονται ότι οι άλλες προτάσεις, δεν θα τον δελεάσουν και πως δεν θα αφήσει την Κύπρο και το ΑΠΟΕΛ για άλλες πολιτείες, ειδικά μετά την φετινή μαγική χρονιά που έζησε. Ο ίδιος στα 28 του και πιο ώριμος  από ποτέ καλείτε να πάρει μια απο τις δυσκολότερες αποφάσεις της ζωής του.

Και στο δίτερμα ο Ζόρζε
Κανονικά για δεύτερη σερί μέρα προπονήθηκε ο Πάουλο Ζόρζε, ο οποίος μάλιστα συμμετείχε στο δίτερμα το οποίο έκανε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δείχνοντας ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση και μάλλον θα είναι στην ενδεκάδα της ερχόμενης Κυριακής.

Από εκεί και πέρα όλοι οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά,  πλην του Άνθου Σολωμού ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και από εβδομάδας θα επανεξεταστεί η κατάσταση του.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί σήμερα με απογευματινή προπόνηση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"