Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 11, 2013

Αρχίζει νέα εποχή για την Τράπεζα Κύπρου - Νέο 16μελές Συμβούλιο με Πρόεδρο τον Κρίστη Χασάπη και Αντιπρόεδρο τον Vladimir Strzhalkovskiy .-

Εικόνα
Έπειτα από θυελλώδη συνεδρία, που άρχισε στις τέσσερις χθες το απόγευμα και κράτησε πεντέμιση ώρες, η πρώτη γενική συνέλευση της νέας Τράπεζας Κύπρου εξέλεξε 16μελές διοικητικό συμβούλιο το οποίο θα την οδηγήσει από σήμερα στη νέα πορεία της.

Στα κυπριακά δικαστήρια ο Στ. Χατζηιωάννου για απάτη εννέα εκατομμυρίων εις βάρος του.-

Εικόνα
Ενώπιον της κυπριακής δικαιοσύνης προσέφυγε ο γνωστός επιχειρηματίας, Στέλιος Χατζηιωάννου, καταθέτοντας αγωγή εναντίον επιχειρηματιών και εταιρειών, διεκδικώντας ποσό 9 εκατομμυρίων ευρώ, που όπως υποστηρίζει έχασε με δόλιο τρόπο από εταιρεία στην οποία ήταν μέτοχος. 

Καπνογόνα αντί βιβλία είχε στη τσάντα του μαθητής Λυκείου στη Λεμεσό.-

Εικόνα
Έκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί που ερεύνησαν τσάντα που εγκατέλειψε μαθητής, μαζί με το μοτοποδήλατο του, στο πλαίσιο εκστρατείας της τροχαίας Λεμεσού, για πρόληψη τροχαίων παραβάσεων από μαθητές. Αντί βιβλίων, η σχολική τσάντα περιείχε 12 καπνογόνα και ένα πανό.

Ούτε χθες παρουσιάστηκαν στο Δικαστήριο Πάφου οι Βγενόπουλος-Μπουλούτας – Ανεστάλη η δίωξη Αθ. Ορφανίδη.-

Εικόνα
Ούτε χθες παρουσιάστηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου οι Ανδρέας Βγενόπουλος και Ευθύμιος Μπουλούτας, οι οποίοι είναι κατηγορούμενοι σε ιδιωτική ποινική υπόθεση που καταχωρήθηκε από πολίτη, κάτοικο διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς, ο οποίος ισχυρίζεται ότι έχει εξαπατηθεί από την Λαϊκή τράπεζα για την υπόθεση των αξιογράφων.

Οι Κυπριακές Αερογραμμές μετασχηματίζονται σε «Cypair» - Σχεδιάζεται νέα εταιρεία με συμμετοχή ιδιωτών επενδυτών.- Να μην ανησυχούν οι υπάλληλοι, δηλώνει ο Τ. Αντωνίου.-

Εικόνα
Αίτηση στο Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας – μαζί με το παράβολο των €18.000, για εγγραφή νέας αεροπορικής εταιρείας με την ονομασία «Cypair» (η ονομασία που χρησιμοποιούν στην ιστοσελίδα τους οι Κυπριακές Αερογραμμές), υπέβαλε τη Δευτέρα ο εκτελών καθήκοντα διευθυντή των Κυπριακών Αερογραμμών. Προηγήθηκε την περασμένη Τετάρτη συνάντηση μέλους του Δ.Σ. και του διευθυντή της εταιρείας με αξιωματούχους του Τμήματος Πολιτικής Αεροπορίας ώστε να ενημερωθούν για τις διαδικασίες αίτησης. 

Άναψαν οι μηχανές για αποκρατικοποιήσεις ΑΤΗΚ, ΑΗΚ και Λιμένων – Δεν είναι ανέφικτη η εξασφάλιση 1,5 δις δηλώνει ο Πισσαρίδης.

Εικόνα
Το Συμβούλιο Εθνικής Οικονομίας θα πρέπει το συντομότερο να υποβάλει προς την Κυβέρνηση τις εισηγήσεις της στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων ενόψει της επόμενης επίσκεψης της Τρόικας στο νησί τον Οκτώβριο, δήλωσε ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Χριστόφορος Πισσαρίδης, χαρακτηρίζοντας το θέμα ως «επείγον».

Στο Κακουργιοδικείο 0ι τρεις για το κτήμα στη Δρομολαξιά - Λίλλης, Μιαμηλιώτης και Μούσκος αντιμετωπίζουν 19 κατηγορίες.

Εικόνα
Ενώπιον του Κακουργιοδικείου θα οδηγηθούν οι τρεις κατηγορούμενοι που εμπλέκονται στην υπόθεση του τεμαχίου του Ταμείου Συντάξεων της ΑΤΗΚ στη Δρομολαξιά, Νίκος Λίλλης, Κώστας Μιαμηλιώτης και Ελευθέριος Μούσκος.