Στο Κακουργιοδικείο 0ι τρεις για το κτήμα στη Δρομολαξιά - Λίλλης, Μιαμηλιώτης και Μούσκος αντιμετωπίζουν 19 κατηγορίες.

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου θα οδηγηθούν οι τρεις κατηγορούμενοι που εμπλέκονται στην υπόθεση του τεμαχίου του Ταμείου Συντάξεων της ΑΤΗΚ στη Δρομολαξιά, Νίκος Λίλλης, Κώστας Μιαμηλιώτης και Ελευθέριος Μούσκος.
Την παραπομπή των τριών στο Κακουργιοδικείο, το οποίο θα συνεδριάσει στις 2 Οκτωβρίου, αποφάσισε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας. Ενώπιον Κακουργιοδικείου παραπέμπεται ως φυσικό πρόσωπο και η εταιρεία Wadnick Traiding Ltd.
Οι τρεις κατηγορούμενοι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν συνολικά 19 κατηγορίες, διατάχθηκαν από το Δικαστήριο όπως παραδώσουν τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα, να καταβάλουν εγγύηση €20.000 έκαστος, ενώ έχουν μπει και στο stop list στα αεροδρόμια και τα λιμάνια της χώρας. Ως μάρτυρες κατηγορίας στην υπόθεση θα κλητευθούν 43 συνολικά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων, ο πρώην διευθυντής του Γραφείου του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, Βάσος Γεωργίου και ο επιχειρηματίας Χαράλαμπος Λιοτατής με τη σύζυγο του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"