Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 6, 2012

Τα ζώδια στις 6/6

Εικόνα

Σαν σήμερα. . .6 Ιουνίου

Εικόνα

Επένδυση Κατάρ: Ο Εμίρης φαίνεται έχασε τη μακέτα…

Εικόνα
Του γράφει ο Πρόεδρος Χριστόφιας και δεν απαντά.- Ενημέρωση της Βουλής από τον Σιαρλή.- Η επένδυση του Κατάρ στο οικόπεδο απέναντι από το Χίλτον πιθανώς να μην προχωρήσει, δήλωσε ο Υπουργός Οικονομιών Βάσος Σιαρλή, προσθέτοντας ότι ο Εμίρης του Κατάρ έχει εκφράσει πρόθεση να προχωρήσει σε κάποια επένδυση ή σε κάποιες επενδύσεις στην Κύπρο. Η ενημέρωση του κ. Σιαρλή στην Επιτροπή Ελέγχου για το όλο θέμα, προκάλεσε επικρίσεις από τον μέλη της Επιτροπής, με τον Πρόεδρο της να κάνει λόγο για επενδύσεις που αποδείχθηκαν «φούμαρα».

Δεν είναι ανάγκη να κερδίσει και φέτος 100 εκ. η ΑΗΚ

Εικόνα
«Οι Κύπριοι πληρώνουν το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη. Ίσως και στον κόσμο».- Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι βιομηχανίες, βιοτεχνίες και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις από τις υπερβολικά αυξημένες τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος και οι συνέπειες που προκύπτουν από την μη ανταγωνιστικότητα της κυπριακής οικονομίας λόγω της υψηλής τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος, τέθηκαν επί τάπητος στη χθεσινή συνεδρία της Επιτροπής Εμπορίου της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Ο Αναστασιάδης συζήτησε με Μπαρόζο Κυπριακό και οικονομία

Εικόνα
Σήμερα συνάντηση με Βαν Ρομπάι.- Το Κυπριακό και η εξεύρεση τρόπων στήριξης της κυπριακής οικονομίας ήταν τα βασικά θέματα χθεσινής  συνάντησης στις Βρυξέλλες του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Αναστασιάδη με τον Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου και αντιπροσωπεία του ΔΗΣΥ.

Νέες κατηγορίες Ν. Παπαδόπουλου σε Κυβέρνηση και ΑΚΕΛ

Εικόνα
«Σκόπιμα οδηγούν  την Κύπρο στο Μηχανισμό για να φορτώσουν στην ΕΕ  την επιβολή μέτρων». – Ενσπείρουν πανικό, απαντά η Κυβέρνηση, για να την εξαναγκάσουν  να πάρει αντιλαϊκά μέτρα.- Νέα επίθεση κατά του Προέδρου Χριστόφια και του ΑΚΕΛ για την πολιτική τους στα θέματα της οικονομίας εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ και πρόεδρος της επιτροπής Οικονομικών της Βουλής Νικόλας Παπαδόπουλος.