Τα ζώδια στις 6/6



ΚΡΙΟΣ
aries
Οικογενειακές υποχρεώσεις σας κάνουν να φορτσάρετε περισσότερο και επαγγελματικά αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο. Βάζετε τα όριά σας και ακολουθείτε έναν Αιγόκερω κατά πόδας. Κυρίως στην καριέρα σας, βλέπετε ότι χρειάζεστε αναβάθμιση και στόχο. Έξυπνες επαφές θα σας βγάλουν από ένα αδιέξοδο και κυρίως θα βρείτε πρακτικές λύσεις μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Τα οικονομικά σας χρειάζονται οργάνωση και μεθοδολογία γιατί σε κάποια πράγματα είστε «χύμα».


ΤΑΥΡΟΣ
taurus
Νιώθετε πολύ καλά γιατί οι καταστάσεις εξομαλύνονται και γίνονται όπως εσείς τις θέλετε. Ένα θέμα από το εξωτερικό θα σας απασχολήσει θετικά ενώ ένα νομικό θα μπει σε καλό δρόμο. Το ζήτημα ενός παιδιού θα σας ικανοποιήσει, θα σας βάλει όμως σε έναν μελλοντικό προβληματισμό για το τι πρέπει να κάνετε. Η ερωτική σας συμπεριφορά είναι πολύ καλή απέναντι σε έναν Παρθένο και θα υπάρχει ανταπόκριση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
gemini
Οικονομικές υποχρεώσεις προς τράπεζες, εφορίες και γενικά προς τρίτους θα σας εξαντλήσουν για λίγο αλλά έχετε τις δυνάμεις ώστε να βρείτε τον τρόπο να το ξεπεράσετε. Η εξέλιξη σας βρίσκεται στην γνώση και στην διαπραγμάτευση αλλά και στις υποχρεώσεις που σας προδιαθέτουν και σας σπρώχνουν να σηκώσετε τα μανίκια και να κάνετε δουλειά. Υπάρχει ένταση με ένα πρόσωπο γιατί έχετε βασικές διαφωνίες σε πολλά θέματα. Κυρίως η ερωτική σας σχέση μπορεί να περάσει μια μικρή διακύμανση. Θα βγουν θέματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό και είναι ευκαιρία να τα λύσετε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
cancer
 Σας ενδιαφέρουν άμεσα οι άλλοι και μπορεί να δουλέψετε κυρίως για την εικόνα σας και την εκτίμηση του περίγυρού σας. Καλό είναι σε τέτοιες καταστάσεις να έχετε επαφή με το συναίσθημά σας γιατί είναι αναγκαίο να είστε ο εαυτός σας ο οποίος μερικές φορές χάνεται μέσα στις υποχρεώσεις και στα οικογενειακά πρέπει. Ο Αιγόκερως σίγουρα θα σας δώσει επαγγελματική ώθηση, αφού σας πιέσει πρώτα. Κρυφές επαφές που αφορούν μια σχέση πολύ σημαντική θα σας δώσουν το έναυσμα να βρεθείτε λίγο σε προνομιούχα θέση, αφού θα πείτε αυτά που νοιώθετε.


ΛΕΩΝ
leo
Χρειάζεται να κάνετε υποχώρηση σε εργασιακά θέματα και κυρίως αν συνεργάζεστε με έναν Αιγόκερω. Μπορεί να νοιώσετε ξαφνικά ότι χάνετε η ελπίδα σας για κάποια πράγματα αλλά αυτό να θυμάστε ότι δεν είναι αληθινό, απλά μπορεί να νοιώθετε ενοχές και να μην ξέρετε πως να τις διαχειριστείτε. Πάντως κάποιες φιλοδοξίες σας μπορεί να βγουν αληθινές γιατί έχετε σημαντική βοήθεια από φίλους και γνωστούς. Το επικοινωνιακό σας κομμάτι θα σας δώσει πάντως την λύση. Οικονομικά θα πάρετε μια βοήθεια.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
virgo
Είσαστε σε καλή φάση γιατί έχετε δει ότι υπάρχει φως στο τούνελ. Από την άλλη, ένα πρόσωπο από την οικογένεια σας σάς στηρίζει και μπορεί να σας φέρει σε επαφή με ένα άτομο που θα σας δώσει την πληροφορία που χρειάζεστε. Ένας Καρκίνος είναι πολύ σοβαρά προδιατεθειμένος απέναντί σας και σκέφτεται ακόμα και τον γάμο. Χρειάζεστε βέβαια τον χρόνο σας για να ξανά εμπιστευτείτε τα συναισθήματά του και ίσως να ζητάτε, ενδόμυχα, αποδείξεις.


ΖΥΓΟΣ
libra
Αναλώνεστε με οικογενειακές υποθέσεις οι οποίες σας γεμίζουν άγχος, πίεση και ενοχή. Χρειάζεται να αναλάβετε και τις δύσκολες υποθέσεις στην ζωή σας και κυρίως να αναλογιστείτε και κάποιες ευθύνες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζετε. Ευτυχώς υπάρχει συντονισμός από ένα πρόσωπο που ίσως είναι και στο εξωτερικό και συγχρόνως εσείς ακούτε μια μικρή φωνή μέσα σας όπου σας κάνει να νοιώθετε ότι το όραμά σας σάς έχει στείλει σε καλό δρόμο. Δυναμώστε περισσότερο γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα ξεφύγετε από την αρνητική ενέργεια. Ο Καρκίνος είναι δίπλα σας με έναν περίεργο τρόπο.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
scorpio
Κάνετε όλες τις κινήσεις για να πετύχετε επαγγελματικά. Οι φιλοδοξίες σας σκαρφαλώνουν ψηλότερα και βλέπετε ότι όλα μπορεί να γίνουν, αρκεί εσείς να είσαστε σίγουροι για τον εαυτόν σας. Μια απόφαση που χρειάζεται να πάρετε θα δείτε ότι για να πετύχετε πρέπει να ακολουθήσετε την πεπατημένη. Έρχεστε κοντά με έναν Αιγόκερω που είχατε κάπως απομακρυνθεί ενώ ένας καινούργιος κώδικας επικοινωνίας αναπτύσσετε μεταξύ εσάς και ενός Διδύμου.


ΤΟΞΟΤΗΣ
sagittarius
Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις και κυρίως έξοδα για την οικογένεια είναι στην πρώτη θέση των ενδιαφερόντων σας. Βοήθεια θα πάρετε από έναν Αιγόκερω ο οποίος όμως από εσάς περιμένει να έχετε σταθερή και συνειδητή συμπεριφορά. Ο Δίδυμος και γενικά οι επικοινωνίες σας ομορφαίνουν την ζωή. Υπάρχει βέβαια μεγάλη επιφανειακή αντιμετώπιση από πολλές σχέσεις και άτομα που από την πλευρά τους στην ουσία δεν θέλουν την πραγματική σχέση αλλά απλά την πληροφορία για να καλύψουν ίσως την περιέργειά τους.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
capricorn
Η ζωή ξεκινάει και πάλι από την αρχή, αφού εσείς νοιώθετε ότι τα βρίσκετε με τον εαυτόν σας και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Το παν μέσα σας είναι οι δικές σας ισορροπίες και αυτό το κατορθώνετε μετά από πολύ προσωπικό κόπο. Η συνεργασία αλλά και οι συζήσεις μπορεί με έναν Δίδυμο να μην σας κάνουν και καλό γιατί βλέπετε με άλλο τρόπο την αντιμετώπιση κοινού σας προβλήματος και αυτό είναι που σας κάνει έξω φρενών. Σίγουρα θα τα πείτε έξω από τα δόντια με έναν Κριό και θα δείτε ότι δεν μασάτε τα λόγια σας, όταν χρειάζεται να ειπωθεί η αλήθεια.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
aquarius
Έχετε σοβαρέψει από κάποιες οικογενειακές ή συναισθηματικές δυσκολίες. Έρχεστε αντιμέτωποι με τις βαθιές σας φιλοδοξίες σας και αυτό σας κάνει σκεφτικούς. Δεν ξέρετε αν έχετε πετύχει αυτό που θέλετε και προβληματίζεστε για το πώς πρέπει να λειτουργήσετε για αυτό απομονώνεστε για να τα βρείτε με τον εαυτόν σας. Μια ιδιαίτερη σχέση που έχετε με Σκορπιό ή Τοξότη θα δείτε ότι θέλει ειδικό χειρισμό για να προχωρήσετε γιατί υπάρχει ενδιαφέρον αλλά υπάρχει συγχρόνως και απομάκρυνση για κάποιους συγκεκριμένους λόγους.


ΙΧΘΥΕΣ
pisces
Μια ξαφνική πληροφορία θα σας αναστατώσει και κυρίως θα σας ανοίξει τα μάτια και αυτό θα σας ωθήσει σε πρακτική εφαρμογή σχεδίων που παλιά τα αποφεύγατε. Τώρα τα περιθώρια στενεύουν και χρειάζεται να δράσετε άμεσα. Οι δυσκολίες με έναν Παρθένο εξομαλύνονται και κυρίως αν είναι στενό σας πρόσωπο ή απαραίτητος συνεργάτης. Με ένα Ζυγό κρατούνται αποστάσεις και όρια αλλά είναι απαραίτητα. Ένα ταξίδι επαγγελματικό θα σας βοηθήσει να κατασταλάξετε σε κάποια θέματα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"