Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 26, 2012

Όλα τα Ζώδια 27/8

Εικόνα
Γενικό προφίλ Το ράσο δεν κάνει τον παπά αλλά καλό είναι να ...φοριέται! Σήμερα, η αλήθεια φοράει το μανδύα της τυπικότητας, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις θα επιστρατευθούν ως πειστήρια οι ηθικές αρχές και οι κανόνες. Γι' αυτό είναι σκόπιμο να δώσετε προτεραιότητα στις υποχρεώσεις σας, ακολουθώντας δοκιμασμένες και πρακτικές συνταγές προκειμένου να γλιτώσετε κόπο, χρόνο αλλά και την κριτική κάποιων που είναι έτοιμοι να «ξινίσουν» ή να γκρινιάξουν για ασήμαντες αφορμές.

Σαν σήμερα. . .27 Αυγούστου

Εικόνα

Νέες φωτιές άναψε ο Χριστόφιας με ξέσπασμα στο Κελλάκι

Εικόνα
Νοιώθει την ασέβεια να ξεχειλίζει, λέγει.- Όλοι του φταίνε: Βουλή, αντιπολίτευση,  τραπεζικό σύστημα και αιγοπροβατοτρόφοι.- «Τα επιτεύγματα της Κυβέρνησης δημιουργούν το υπόβαθρο για το μέλλον», είπε.- Τα καλά, τα οποία έκανε αυτή η Κυβέρνηση, θα φανούν στην πορεία διότι δημιουργούν υπόβαθρο για το μέλλον, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, υπογραμμίζοντας ότι για το θέμα των υδρογονανθράκων η Κυβέρνηση ενημερώνει ανελλιπώς τα πολιτικά κόμματα.

Η επαναλαμβανόμενη αναφορά σε κυβερνώσα Βουλή δεν βοηθά, δηλώνει ο Πρόεδρος της Βουλή Γιαννάκης Ομήρου

Εικόνα
Ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου δήλωσε ότι η συνεχής επαναφορά της αναφοράς σε μια νομοθετική εξουσία που υπερβαίνει, ή καταχράται τις εξουσίες της, δεν βοηθά τη λειτουργία του πολιτεύματος.

Καυστικές απαντήσεις Περδίκη στα παράπονα Χριστόφια…

Εικόνα
«Ο κ. Χριστόφιας ας προβεί σε αυτοκριτική για το πώς ξεκίνησε την Προεδρία του με την υποστήριξη όλων σχεδόν των κομμάτων και κατέληξε μόνος και έρημος».- «Έσπειρες θύελλες και θα εισπράξεις καταιγίδες κύριε Πρόεδρε».-  «Σύντομα ο  λαός θα κληθεί να εκτιμήσει αν το έργο της Κυβέρνησης Χριστόφια δημιούργησε υπόβαθρο ή έριξε την Κύπρο σε βάραθρο».-

Για ανάκτηση της αξιοπιστίας της Ελλάδας μιλά ο Σαμαράς

Εικόνα
Αισιοδοξία για αναστροφή του κλίματος υπέρ της Ελλάδος μετά τις συναντήσεις του με Μέρκελ, Ολάντ και Γιούγκερ.- 

Ο Αρχιεπίσκοπος για το δωρεάν ρεύμα: «Είμεθα κατάπτυστοι»!

Εικόνα
Την έντονη δυσφορία του εξέφρασε ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος για τη δωρεάν παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε τουρκοκυπρίους στη Πύλα και σε τουρκικά φυλάκια σε περιοχές της γραμμής αντιπαράταξης.