Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 10, 2013

Όλα τα Ζώδια 10/1

ΚΡΙΟΣ   «Πρόκλησή σας, να προσηλωθείτε σε ένα στόχο» Ολοκληρώνοντας κάποιες εκκρεμότητες που απαιτούν να κάνετε κάποια διαδρομή ή να επικοινωνήσετε με κάποιο πρόσωπο, στρέφετε το ενδιαφέρον σας σε ζητήματα τόσο επαγγελματικά όσο και καθοριστικά για την εξέλιξη σας ως άτομο. Μέσα από κάποιες δυσκολίες και αντιξοότητες θα γίνετε πιο αποφασιστικοί και θα στοχεύσετε ακριβώς εκεί που τοποθετείτε τον εαυτό σας. Συγχρόνως, θα δοκιμάσετε να εκτελέσετε με επιτυχία τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα ερωτικά καθήκοντα. Οι γεννημένοι του 1984 θα διαθέσετε μεγάλο μέρος του εαυτό σας για έναν στόχο σας.

Σαν σήμερα. . .10 Ιανουαρίου

Εικόνα
Γεγονότα 403 π.Χ:  Ο δημοκρατικός στρατηγός Θρασύβουλος με 70 άνδρες νικά το στρατό των Τριάκοντα Τυράννων, ανοίγοντας το δρόμο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Αθήνα. 49 π.Χ:  Ο Ιούλιος Καίσαρας διαβαίνει τον ποταμό Ρουβίκωνα. Αναφωνεί «ο κύβος ερρίφθη» και κηρύσσει τον πόλεμο στη σύγκλητο και τον Πομπήιο. 1895:  Ο  Χαρίλαος Τρικούπης  υποβάλλει την παραίτησή του στο βασιλιά Γεώργιο Α', γιατί διαφωνεί με το Στέμμα.

Μέρκελ: Χωρίς ιδιωτικοποιήσεις δεν μπορεί να υπάρξει σχέδιο διάσωσης για την Κύπρο

Εικόνα
Μετά τις προεδρικές εκλογές η απόφαση του Γιούρογκρουπ  γράφουν γερμανικά ΜΜΕ.- «Θα απορριφθεί από το Γερμανικό Κοινοβούλιο.- Η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άγκελα Μέρκελ, δήλωσε την Τετάρτη ότι δεν μπορούν να υπάρξουν ειδικές συνθήκες διάσωσης για την οικονομία της Κύπρου, που να μην περιλαμβάνουν οικονομικές μεταρρυθμίσεις όπως οι ιδιωτικοποιήσεις, κάτι που όπως αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς «έχει αποκλειστεί από τον απερχόμενο κομμουνιστή Πρόεδρο του νησιού». 

Οι Ελληνικές έρευνες για πετρέλαιο καλύπτονται από την ΕΕ

Εικόνα
«Προβοκάτσια» βλέπουν οι Τούρκοι στις Ελληνικές κινήσεις.-  Η τουρκική εφημερίδα «Haberturk» με τον τίτλο «Πλοίο προβοκάτσιας από την Αθήνα στην Μεσόγειο» γράφει ότι η Αθήνα, που αποφάσισε να αναζητήσει πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην Μεσόγειο και στο Αιγαίο, έστειλε στην περιοχή και ένα πλοίο ερευνών. Η εφημερίδα τονίζει ότι η Ελλάδα, στήριξε την ενημέρωσή της, για το θέμα στη διεθνή συμφωνία του Δικαίου της Θάλασσας, την οποία δεν έχει υπογράψει η Τουρκία.

Σε 4μηνη φυλάκιση γιατί δεν ήθελε να του κόψουν το ρεύμα

Πατέρας και γιός αναστάτωσαν το δικαστήριο μόλις ανακοινώθηκε η ποινή φυλάκισης .- Αναστατώθηκε το Δικαστικό Μέγαρο Λάρνακας όταν γύρω στις 10 χθες το πρωί ένας άνδρας από τα Πυργά άρχισε να φωνάζει και να βρίζει αστυνομικούς έξω από το κτίριο του Δικαστηρίου.     Σύμφωνα με την Αστυνομία ο γιος του άνδρα, 22 χρόνων οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για υπόθεση ρίψης πυροβολισμών στον αέρα που έριξε για εκφοβισμό εναντίον συνεργείου της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, το οποίο μετέβη στο σπίτι του τον Ιούνιο του 2012 για να αποσυνδέσει την παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος αφού δεν πλήρωνε τους λογαριασμούς του.

Επίδομα θέρμανσης στους Βρετανούς συνταξιούχους στην Κύπρο

Εικόνα
Βρετανοί συνταξιούχοι που ζουν στην Κύπρο και σε άλλες χώρες του ευρωπαϊκού νότου ωφελήθηκαν του επιδόματος θέρμανσης που δίνει σε όσους έχουν αφυπηρετήσει η βρετανική κυβέρνηση. Σύμφωνα με στοιχεία από το βρετανικό υπουργείο Εργασίας και Συντάξεων, κατά το οικονομικό έτος 2011-2012 δόθηκαν συνολικά σε 74.685 Βρετανούς συνταξιούχους του εξωτερικού 13,4 εκατομμύρια λίρες ως επίδομα θέρμανσης.  Το αντίστοιχο ποσό το 2006 ήταν 6,9 εκατομμύρια.

Πυρκαγιές μαίνονται εκτός ελέγχου στην Αυστραλία

Εικόνα
Ο καύσωνας επιτείνει την κατάσταση και οι πυροσβέστες ελπίζουν σε βροχή που… δεν έρχεται.-   Εκατοντάδες πυροσβέστες μάχονται να ελέγξουν τις δασικές πυρκαγιές στη νοτιοανατολική Αυστραλία ενώ η χώρα παραμένει στο έλεος του καύσωνα- ρεκόρ.   Για έξι ημέρες στη σειρά, η μέση θερμοκρασία σε όλη τη χώρα είναι πάνω από 39 βαθμούς Κελσίου, γεγονός που καθιστά σχεδόν αδύνατη την καταπολέμηση των πυρκαγιών. Χιλιάδες ιδιοκτήτες σπιτιών έχουν απομακρυνθεί από τα σπίτια τους, υπακούοντας στις "προσταγές" των Αρχών να μην "υπερασπιστούν" τα σπίτια τους από τις χειρότερες φωτιές των τελευταίων δεκαετιών ειδικά για την πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας.