Σε 4μηνη φυλάκιση γιατί δεν ήθελε να του κόψουν το ρεύμα


Πατέρας και γιός αναστάτωσαν το δικαστήριο μόλις ανακοινώθηκε η ποινή φυλάκισης .-
Αναστατώθηκε το Δικαστικό Μέγαρο Λάρνακας όταν γύρω στις 10 χθες το πρωί ένας άνδρας από τα Πυργά άρχισε να φωνάζει και να βρίζει αστυνομικούς έξω από το κτίριο του Δικαστηρίου.  
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία ο γιος του άνδρα, 22 χρόνων οδηγήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για υπόθεση ρίψης πυροβολισμών στον αέρα που έριξε για εκφοβισμό εναντίον συνεργείου της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, το οποίο μετέβη στο σπίτι του τον Ιούνιο του 2012 για να αποσυνδέσει την παροχή του ηλεκτρικού ρεύματος αφού δεν πλήρωνε τους λογαριασμούς του.
 
Το Δικαστήριο καταδίκασε το νεαρό σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών για την ρίψη δύο πυροβολισμών αλλά με το άκουσμα της απόφασης, ο πατέρας του, που βρισκόταν μέσα στην αίθουσα του Δικαστηρίου, εξεμάνη και άρχισε να φωνάζει επανειλημμένως «εκαταστρέψετε μια οικογένεια».
 
Ο πατέρας συνοδευόμενος από αστυνομικούς οδηγήθηκε έξω από την αίθουσα του Δικαστηρίου. Ο γιός του ευρισκόμενος στον προθάλαμο του Δικαστικού Μεγάρου, αφού έσπρωξε τον αστυνομικό που τον συνόδευε κατάφερε να τραπεί σε φυγή. Αμέσως άρχισε καταδίωξη του νεαρού από αστυνομικούς της Εισαγγελίας στους δρόμους έξω από το Δικαστήριο και σε απόσταση 500 μέτρων έγινε κατορθωτή η επανασύλληψη του.
 
Ωστόσο ο πατέρας που ήταν εκτός ελέγχου, επιτέθηκε φραστικά στους αστυνομικούς έξω από το Δικαστικό Μέγαρο προκαλώντας αναστάτωση και με αποτέλεσμα να συλληφθεί.
 
Ο πατέρας αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς ενώ ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει κατά πόσον ο 22χρονος νεαρός θα αντιμετωπίσει και υπόθεση απόπειρας απόδρασης από νόμιμη κράτηση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"