Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 11, 2012

Οι τοίχοι ανήκουν στο πλήθος!!!

Εικόνα
Οι τοίχοι ανήκουν στο πλήθος!!! Πόσο σωστή είναι αυτή η φράση! Όταν κάποιος γράφει πάνω στο τοίχο προσπαθεί να μεταφέρει στους άλλους ανθρώπους - περαστικούς ένα μήνυμα ακόμα και συναίσθημα.

Πόσο αξίζει ένα tweet; 11/04/2012

Εικόνα
Πόσο αξίζει ένα tweet; Το ερώτημα φαίνεται ανούσιο. Κι όμως σε μια περίοδο όπου οι εταιρείες κοινωνικής δικτύωσης των πολλών δισ. δολαρίων συνεχίζουν να αναπτύσσονται (η Instagram αποτελεί το τελευταίο παράδειγμα), είναι καλή στιγμή να αναρωτηθεί κανείς ποια είναι αξία των υπηρεσιών που παρέχουν. Αυτό ακριβώς έκανε ο Rob May, συνιδρυτής της Backupify, στο blog της εταιρείας του.

Κυρώσεις του Ιράν προς αυτούς που του επέβαλαν κυρώσεις 11/04/2012

Εικόνα
Το Ιράν ανέστειλε τις εξαγωγές πετρελαίου προς την Ισπανία, όπως μετέδωσαν τα ιρανικά MME αλ Άλαμ και Press TV, τα οποία επικαλούνται πηγές τις οποίες δεν κατονομάζουν. «Οι πετρελαϊκές εξαγωγές προς την Ισπανία έχουν διακοπεί», αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο αλ Άλαμ στον ιστότοπό του, λίγες ώρα αφού η Τεχεράνη ανακοίνωσε ότι σταματά τις εξαγωγές πετρελαίου προς την Ελλάδα.

IIF: Ελλάδα έχεις ταλέντο... με το PSI 11/04/2012

Εικόνα
Το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο (IIF) χαιρέτισε την "πρόοδο που έχει σημειώσει η Ελλάδα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας αναδιάρθρωσης με τους πιστωτές της από τον ιδιωτικό τομέα", σημειώνοντας ότι η συνολική συμμετοχή έχει ξεπεράσει το 96% σύμφωνα με την ελληνική κυβέρνηση.

ΟΠΑΠ: Νέα πρακτορεία σε όλη την Κύπρο 11/04/2012

Εικόνα
Νέα πρακτορεία σε ολόκληρη την Κύπρο και μάλιστα σε πολλές περιοχές επιδιώκει να ανοίξει ο ΟΠΑΠ Κύπρου. Σύμφωνα με ανακοίνωση στον Τύπο ο Οργανισμός τόνισε πως δέχεται αιτήσεις για να παραχωρήσει άδειες σε όλες τις πόλεις και σε συγκεκριμένες περιοχές, οι οποίες μάλιστα καθορίζονται.Ο συνολικός αριθμός των νέων πρακτορείων που ο ΟΠΑΠ επιδιώκει να λειτουργήσει φτάνει τα 15. 

Wayne's: "Αφιξη" στο hot spot της Λευκωσίας 11/04/2012

Εικόνα
Η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων καφέ της Σκανδιναβίας, Wayne's Coffee επεκτάθηκε και στην Κύπρο με το πρώτο της κατάστημα στη Λευκωσία.  Υπενθυμίζεται ότι το INBNews με αποκλειστικά ρεπορτάζ προανήγγειλε τη λειτουργία του Wayne's Coffee στη χώρα,  με πρώτο από αυτά στις 22 Δεκεμβρίου .

Επταώροφο parking 9,5 εκ. στην Έγκωμη 11/04/2012

Εικόνα
Εφτά ορόφων χώρος στάθμευσης παρά το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και έναντι του Συγκροτήματος Φιλελευθέρου σχεδιάζεται να γίνει για σκοπούς αποσυμφόρησης της κίνησης οχημάτων που παρατηρείται στην περιοχή. Το τεμάχιο γης το οποίο σήμερα χρησιμοποιείται ως parking ανήκει στην Ιερά Μονή Κύκκου και είναι συνολικού εμβαδού 2.559 τ.μ.