ΟΠΑΠ: Νέα πρακτορεία σε όλη την Κύπρο 11/04/2012


Νέα πρακτορεία σε ολόκληρη την Κύπρο και μάλιστα σε πολλές περιοχές επιδιώκει να ανοίξει ο ΟΠΑΠ Κύπρου. Σύμφωνα με ανακοίνωση στον Τύπο ο Οργανισμός τόνισε πως δέχεται αιτήσεις για να παραχωρήσει άδειες σε όλες τις πόλεις και σε συγκεκριμένες περιοχές, οι οποίες μάλιστα καθορίζονται.Ο συνολικός αριθμός των νέων πρακτορείων που ο ΟΠΑΠ επιδιώκει να λειτουργήσει φτάνει τα 15. 

Εξάλλου, ο ΟΠΑΠ αναφέρει ότι οι αιτητές θα πρέπει να κατέχουν τουλάχιστον απολυτήριο λυκείου, ενώ θα δώσει προτεραιότητα σε άτομα που είναι μόνιμοι κάτοικοι των περιοχών που σχεδιάζεται επέκταση του ομίλου.
Πιο ειδικά αναφέρεται πως ο ΟΠΑΠ θέλει να λειτουργήσει πρκατορεία στη Λευκωσία: Αγία Βαρβάρα, Εργάτες και Πύργο Τυλληρίας. Οι περιοχές για τις οποίες αναζητούνται συνεργάτες στη Λεμεσό είναι: Άγιος Τύχωνας, Παρεκκλησιά ή Πύργος, Πισσούρι, Πελένδρι και Πάχνα. Για την επαρχία Λάρνακας: Καλό Χωριό, Ζύγι, Τρούλλοι και Καμάρες. Στην επαρχία Πάφου επιδιώκεται λειτουργία καταστη΄μάτων σε Τίμη και Γιόλου ενώ για την Αμμόχωστο στις Βρυσούλλες. Χρονοδιάγραμμα υποβολής αιτήσεων δεν έχει τεθεί από τον ΟΠΑΠ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"