Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιανουαρίου 24, 2014

Έκκληση βοήθειας για αγοράκι 20 μηνών

Εικόνα
Αγόρι 20 μηνών με ειδικές ανάγκες απο Λεμεσό χρειάζεται βοήθεια για να αγοράσει ορθοστάτη και αναπηρικό τροχοκάθισμα.Χρωστά τις φυσιοθεραπείες, λογοθεραπείες, εργοθεραπείες, γιατρούς, αναλύσης και φάρμακα.Όσοι θέλουν να βοηθήσουν ο τραπεζικός λογαριασμός της μητέρας Μαρία Χαραλάμπους, είναι: Για Κύπρο   Ελληνική Τράπεζα:  253-10-628400-01 Απο την Ελλάδα και απο το εξωτερικό ΙΒΑΝ NUMBER:  CY79005002530002531062840001.  Κωδικος swift bic HEBACY2N Έίναι επείγον. Άν καποιος εχει ορθοστάτη και αναπηρικό τροχοκάθισμα και δεν τα χρειάζεται και θελει να τα δώσει.  Επίσης θελει δωρεαν θεραπευτική υδροθεραπεία κολύμβηση, έκκληση σε φυσιοθεραπευτες. Και οι 2 γονείς είναι ανεργοι. Επικοινωνήστε  Πατέρας:  Thrasivoulos Ioannou    https://www.facebook.com/thrasivoulos.ioannou  (FACEBOOK) Ή  ME THN CYPRUS PRESS ΣΤΟ FACEBOOK, TWITTER & E-MAIL. Σας  παρακαλώ κοινοποιήστε  το!!! 

Βόμβα στο σπίτι υποψήφιου Δημάρχου στην Τουρκία

Εικόνα
Επίθεση με βόμβα ήχου δέχτηκε χθες το βράδυ ο υποψήφιος του ΑΚΡ για τη δημαρχία του Βαν Οσμάν Νουρί Γκιουλάτσαρ. Ο ίδιος υποψήφιος είχε δεχθεί επίθεση με πέτρες από υποστηρικτές του φιλοκουρδικού Κόμματος Ειρήνης και Δημοκρατίας (BDP).

Ουκρανία: Φόβοι για αιματοχυσία

Εικόνα
Η πρόταση ετέθη σε ψηφοφορία και απερρίφθη δια βοής με τους ηγέτες της αντιπολίτευσης να ζητούν από τους διαδηλωτές να παραμείνουν πειθαρχημένο και σε τάξη. «Μόνο ειρηνική η διαδήλωση. Κρατάμε τη γραμμή άμυνάς μας και δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω. Ζητώ από όλους σας να διατηρήσετε την πειθαρχία και την ευθύνη σας» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αρσένι Γιάτσενουκ.

Θύμα Σύρων χάκερ έπεσε το CNN

Εικόνα
Θύμα χάκερ έπεσαν την Πέμπτη οι περισσότεροι λογαριασμοί του CNN σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter και το Facebook. Πίσω από την κυβερνοεπίθεση φαίνεται ότι βρίσκονται σύροι χάκερ, όπως τουλάχιστον προκύπτει από ορισμένα από τα tweets που «ανέβασαν» στους λογαριασμούς του CNN.

Σύλληψη δύο προσώπων για κλοπή από κοσμηματοπωλείο

Εικόνα
Στη σύλληψη δύο προσώπων από την Αρμενία προχώρησε η Αστυνομία για υπόθεση κλοπής ρολογιού από κοσμηματοπωλείο, που βρίσκεται σε πολυκατάστημα στην Πάφο.

Παγιδευμένοι διαβητικοί σε υπερχρεώσεις

Εικόνα
Η επιμονή των Φαρμακευτικών υπηρεσιών, παρά τις προειδοποιήσεις της Ελεγκτικής υπηρεσίας, να κατακυρώσουν τον περασμένο Οκτώβρη το διαγωνισμό για την προμήθεια ταινιών και μηχανών μέτρησης σακχάρου, άφησε εκτεθειμένους τους διαβητικούς σε υπερχρεώσεις, καθώς η συμβατή με τις ταινίες, μηχανή μέτρησης έμεινε εκτός διαγωνισμού.

Τρεις νέες υποθέσεις διερευνά η αστυνομία στη CYTA

Εικόνα
Τρεις νέες υποθέσεις στη CYTA διερευνά η αστυνομία και δεν αποκλείεται να γίνουν συλλήψεις. Εκτός από το σκάνδαλο της Δρομολαξιάς, διερευνώνται υποθέσεις που αφορούν τα καύσιμα των οχημάτων του οργανισμού, προσφορές για ανάθεση έργων και καύσιμα για τις γεννήτριες και τους υποσταθμούς.

Ενημέρωση από τον ΠτΔ για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Εικόνα
Το Εθνικό Συμβούλιο συνέρχεται σήμερα στις 10.00 το πρωί υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για να συζητήσει τις εξελίξεις στο Κυπριακό και τις προσπάθειες για επανέναρξη του διακοινοτικού διαλόγου.

Λακκοτρύπης: Φυσικό Αέριο μέχρι το 2016

Εικόνα
Ο Υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Λακκοτρύπης, τόνισε ότι η δημιουργία χερσαίου τερματικού υγροποίησης φυσικού αερίου παραμένει στο επίκεντρο της πολιτικής της Κυβέρνησης.