Σύλληψη δύο προσώπων για κλοπή από κοσμηματοπωλείο


Στη σύλληψη δύο προσώπων από την Αρμενία προχώρησε η Αστυνομία για υπόθεση κλοπής ρολογιού από κοσμηματοπωλείο, που βρίσκεται σε πολυκατάστημα στην Πάφο.


Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, ιδιοκτήτρια κοσμηματοπωλείου που βρίσκεται σε πολυκατάστημα, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι δύο πρόσωπα εισήλθαν στο κατάστημά της, γύρω στις 16:00 χθες το απόγευμα, και έβλεπαν διάφορα τιμαλφή και ρολόγια κατά τέτοιο τρόπο που ο ένας κάλυπτε τις κινήσεις του δεύτερου προσώπου.

Σε κάποια στιγμή ο ένας από τους δύο άρπαξε ένα ρολόι αξίας 180 ευρώ και βγήκε από το κατάστημα, ωστόσο έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Αμέσως η ιδιοκτήτρια έτρεξε και κλείδωσε την κύρια είσοδο του καταστήματος, ωστόσο εντός του κοσμηματοπωλείου παρέμεινε το ένα από τα δύο πρόσωπα.

Η ιδιοκτήτρια ακολούθως κάλεσε τον έναν από τους δύο δράστες να τηλεφωνήσει στο φίλο του που πριν λίγα λεπτά είχε αποσπάσει το ρολόι και να έρθει να το παραδώσει, ενώ παράλληλα κάλεσε και την Αστυνομία.

Αμέσως ο δράστης επέστρεψε στη σκηνή παραδίδοντας το ρολόι, ενώ στο μέρος έσπευσαν και μέλη της Αστυνομίας, που προχώρησαν στη σύλληψη των δύο δραστών, που -όπως διαφάνηκε αργότερα - πρόκειται για Αρμένιους, ηλικίας 18 και 35 ετών.

Τα δύο πρόσωπα τέθηκαν υπό κράτηση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Θέρμανση και οικονομία: Τι συμφέρει για ζεστό σπίτι!

Εκτίμηση Ακινήτων : Διαφορά ανάμεσα σε Οικόπεδο και Χωράφι