Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Αυγούστου 29, 2013

Αναστέλλεται η εφαρμογή του φόρου ακινήτων

Εικόνα
Η ιταλική κυβέρνηση αποφάσισε την ακύρωση, τουλάχιστον για φέτος, της επιβολής φόρου ακινήτων για την κύρια κατοικία των φορολογούμενων, ικανοποιώντας ένα από τα αιτήματα που είχε θέσει η μπερλουσκονική παράταξη.

Πρόστιμο-μαμούθ για την JPMorgan

Εικόνα
Πρόστιμο μεγαλύτερο από 6 δισ. δολάρια, προκειμένου να διευθετήσει την κατηγορία για πώληση προβληματικών ομολόγων σε κρατικές εταιρείες στεγαστικής πίστης πριν από τη χρηματοπιστωτική κρίση, καλούν οι αμερικανικές Αρχές να πληρώσει η JPMorgan Chase.

Κατεβάζει ρολά το ελληνικό Δημόσιο

Εικόνα
Σε στάση εργασίας από τις 11 έως τη λήξη του ωραρίου προχωράει η ΑΔΕΔΥ, με συγκέντρωση στις 12 στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Μητέρα έπνιξε την 7χρονη κόρη της και αυτοκτόνησε

Εικόνα
Οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε το απόγευμα στην Κέρκυρα. Μια 50χρονη υπήκοος Γερμανίας σκότωσε την μόλις επτά ετών κόρη της και στη συνέχεια έδωσε τέλος και στη δική της ζωή.

Η Ελλάδα πρέπει να τηρήσει τους όρους του μνημονίου

Εικόνα
Η Ελλάδα θα πρέπει να εκπληρώσει τους όρους του τρέχοντος μνημονίου δανεισμού της πριν μπορέσει να ελπίζει ότι θα της χορηγηθεί επιπλέον διεθνής βοήθεια, διεμήνυσε σήμερα η υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας Μαρία Φέκτερ, υιοθετώντας σκληρότερη γραμμή πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 29ης Σεπτεμβρίου στην χώρα.

Η Ελλάδα στο επίκεντρο του ντιμπέιτ

Εικόνα
Λίγες ημέρες έμειναν για τις γερμανικές εκλογές της 22ας Σεπτεμβρίου, αλλά και για το κρίσιμο ντιμπέιτ της Κυριακής ανάμεσα στην Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ και τον ηγέτη των Σοδιαλδημοκρατών, Πέερ Στάινμπρουκ. 

Τραγικό τέλος για τον Μιχάλη Ασλάνη

Εικόνα