Κατεβάζει ρολά το ελληνικό Δημόσιο

Σε στάση εργασίας από τις 11 έως τη λήξη του ωραρίου προχωράει η ΑΔΕΔΥ, με συγκέντρωση στις 12 στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε την «κλιμάκωση των κινητοποιήσεων κατά των πολιτικών των Μνημονίων και της μονόπλευρης λιτότητας».

«Ήδη, πλέον, οι βασικές Υπηρεσίες του Δημοσίου εκχωρούνται σε ιδιώτες. Η Κυβέρνηση της απόλυτης υποταγής στο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο και στους δανειστές αποδέχθηκε και υλοποιεί στο ακέραιο αποφάσεις εις βάρος της χώρας και του ελληνικού λαού, αποποιούμενη υποχρεώσεων και ευθυνών απέναντι στους πολίτες, οι οποίοι υφίστανται μεγάλες φορο-ληστείες και αδικαιολόγητα χαράτσια. Με αυτή την πολιτική οι Κυβερνήσεις της τελευταίας 3ετίας μείωσαν τους μισθούς και τις συντάξεις κατά 50% και έχουν οδηγήσει, πλέον, στην ανεργία πάνω από 2.000.000 ανθρώπους, έκλεισαν επιχειρήσεις, φτωχοποίησαν και εξαθλίωσαν τη μεγάλη πλειονότητα του λαού μας, αφού άρπαξαν)» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ.

Αποφάσεις για το μέλλον των κινητοποιήσεων θα ληφθούν κατά τη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ αύριο όπου θα συζητηθούν και προτάσεις για πολυήμερες αγωνιστικές κινητοποιήσεις κατά το Σεπτέμβριο σε ολόκληρο το χώρο του Δημοσίου.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πού είναι το "Σημείο L" στον άνδρα;

Αρχίζει σήμερα η συζήτηση επί του επικαιροποιημένου

Πρόταση διαμονής!!! Aγροτουριστικά διαμερίσματα "Ενύπνιον"